- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е ?
Да ви е тъжно за нещо, въпреки че нямате никакви проблеми на даскало/работа,всичко с гаджето е на шест,имате верни приятели които ви помагат в трудни моменти и се забавлявате безкрай...И въпреки всичко да ви се плаче ?![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Да. И какво?
По-добре да беше направила анкета.
Aбе и на мен ми е било тъпо без причина,ама ако имаш всичко това,дето си го описал и ти е тъжно значи тряя идеш да се прегледаш,пич....
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Бе не съм казал че ми е тъжно еПросто ми е интересно.
А ина4е относно анкетата ни съ сиетих
Edit : И да имам го![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ми на мен понякога ми е тъжно,примерно че тия неща ги нямам...Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
Първоначално написано от kombarka
Случвало ми се ... но щом приятелите ми са до мен, бързо ми минава. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тъй като въпросът е зададен така, че да се отговори само с да или с не - отговорът ми е да. Може би понякога цялата тази идеалност и подреденост ми идва в повече и ми се плаче за това, че не мога да имам някакво разнообразие и ми се ще да мина от лошата страна..
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
ама то какво друго да ми е?
Ми нещо липсва. Сигурно ти е празно че всичко е наред, трябва да има драма. Сигурно е един вид равновесие.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Драма има - било то дали ще се сбия с някой или ще се разправям с бурканите...И аз не мога да си го обясня едно такова много странно ми е...Първоначално написано от jghgh
![]()
Офф случвало ми се е ужас е всички да те питат какво ти е а даже и ти самия да не знаеш какво ти е![]()
Май не
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Офф случвало ми се е ужас е всички да те питат какво ти е а даже и ти самия да не знаеш какво ти е![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Случвало ми се е.Почти постоянно се тревожа за някого или нещо без причина.Аз съм много чувствителна и притеснителна личност,често се улавям да мисля за нещо,което ме тревожи - дори да е безпричинно,много се притеснявам и от възможните неуспехи..случвало ми се е също да се страхувам тогава,когато със сигурност знам,че нищо не ме заплашва.
Ми, да то не е лошо от време на време да си плачешдори и от кеф
![]()
ChoCoGirL..!
случвало ми се е-много е гадно
![]()
Мда...освен това много нервнича, лендзя се и плещя глупости... поне вече знам че е от хормоните и предупреждавам хората около мен...какво да се прави, ПМС!
kogato vs e nared ne6to ne e nared
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
На мен винаги нещо не ми е наред![]()
nicolepcd
Подкрепям те братле ,защото и при мене е такаПървоначално написано от bibo
![]()
да..Първоначално написано от Rofl4e
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
да
Да, нарича се депресия и ми се случва при дъждовно време.........днес съм в такова настроение. Имам куп работа а ми се седи и тъпее...