- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изправена съм пред дилема
Мда, само да допълня, че братовчедите ми са музиканти, тук в България си завършиха музикалното училище както си му е реда и сега единия от тях свири в Кралската академия в Англия.Първоначално написано от Lucho
П.П. цялата ми рода все са някакви преуспели хора, голяма част от тях са вишисти със солидни заплати;пенсии, само аз съм провала на родата![]()
![]()
Ти пък само за външен вид можеш да говориш. Кажи и нещо друго.Първоначално написано от Cаnis_Dirus
Вивтийн, не съм и намеквала, че е смешно да свириш на гайда, просто Риот се ебава за пореден път, а оная му се хвана.![]()
заеби ги тия флейти
музиката може да ти даде супер много... и аз ходих на пиано като по-малък, купиха ми пиано и заебах... МНОГО ме е яд... пианото си у нас де и може би лятото пак ше се запиша... хоби!
да, думичката ''оная'' показва какво възпитание имаш (или по-скоро нямаш!!!)![]()
btw много се почудих какъв е този Франто Лубос...![]()
![]()
e kak uchish tam i nePoznavash FrantoПървоначално написано от Just___me
toi e nai golemiq
Моля ?!
не се отказвай
![]()
haha, ама ти продължаваш...Първоначално написано от Riot
но наистина ше вземе да дойде някой Франто и тогава ше видиме кой кого![]()
![]()
Според мен не трябва да се отказваш от свиренето. Това, че сега си в езикова гимназия не пречи да продължиш с уроците-може свиренето да ти е хоби.Концентрирай се върху нещо друго (каквото искаш), но не бива да пренебрегваш музиката. Все пак флейтата е един прекрасен инструмент и съм сигурна, че ще имаш успех дори и да не станеш музикантка.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Здрасти, мацко. (:
Първо да започнем с това, че съм доста далеч от тези среди, никога не съм свирила на нещо,а и нямам намерение да го правя, но това не ми пречи да се възхищавам на хората, занимамащи се с музика, и принципно с изкуство тук в България. (:/
Тааа, като че ли твоят проблем е свързан не до толкова с мотивицията, колкото с това, че не отркриваш смисъл да продължиш да свириш и това е....страшно, да много страшно...защото, ако ти самата не намираш ползата от каквото и да, то мнението на околните е без значение.И все пак, няма да ти навреди някой друг урок по флейта(:/ стига да ходиш с желание, със стремеж към това да се усъвършенстваш, да ставаш все по-добра и по-добра.Да се възхищаваш на себе си и на това, което създаваш, да си доволна и преизпълнена с ентусиазъм.Да носиш музиката в душата си, да я цениш точно толкова колкото въздуха например(:
хъх, разписах се...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ела ми посвири и ще ти кажа моето мнение, така като не съм чул за какво става дума не мога да ти кажаСледвай сърцето си
![]()
![]()
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Освен ако не си някоя чалга "звезда" друг начин да се реализираш в музиката в България не виждам... просто тука гледат да убият всеки ентусиазъм и желание за каквото и да било.Всичко стойностно и хубаво се потъпква за да могат някакви си бездарни същества да са добре... но това е положението. Ако смяташ че не ти се свири вече и че няма да излезеш в чужбина да се реализираш няма смисъл да се натоварваш сама.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
с флейтите на батковците ще имаш успех![]()
Моето мнение е да не изоставяш флейтата.. Още си твърде малка, та да усетиш реално възможностите, които ти дава тя. Навремето аз свирих на пиано, но го оставих по ред причини и сега съжалявам. Музиката дава нов поглед към света, така че дори и да не се занимаваш с музика, тя може много да ти помогне в живота, като развие начина ти на мислене.
Не изоставяй флейтата, може един ден някой да те срещне на пътя и да ти даде възможност да се развиеш в тази насока, по начин който не си и мечтала.. Живота е фантастично нещо и никога не можеш да знаеш какво ще ти донесе. Помисли си след 10 години по тази тема и ще разбереш дали е било напразно или не.
Успех.
Мерси много, това беше най-смисленото мнение тук, и доста ми помогна.Първоначално написано от cooool
Отново ти благодаря.![]()
Mr. Nobody, не мисля така.![]()
cooool, напровит, вече е голяма за реализация с флейта.
Ако искаш да си свириш ей така, а кеф - никой не може да те спре )
Бе като ги гледам певачките
Голяма част със свирене на флейта са успяли![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Миля,че трябва да продължиш,защото си струва.В Бълария имаш бъдеще според мен,също така ние бългите сме известни с музикалните и певческите си заложби и данни.Най- добре ще да бъде,ако се усъвършенстваш ,и после влезеш в университет ,за да учиш музика.