Бе не знам кое е най-романтичното,но един път такава романтична вечер спретнах на една моя приятелка и гаджето й,че чак аз се изкефих Беше миналото лято и те правеха 2 години Оня цял ден обикаля из магазините и се чуди какво да й купи и накрая ме извика да помагам ,а мен явно ме беше хванала Романтиката :P Тааа поговорихме си как мисли да прекара вечерта и той каза,че ще се събираме цялата компания във вилата на техните,след което той и приятелката му ще останат там (а другите на диско) ... В главата ми веднага се появиха някакви свещи,розови листенца и т.н. Питах го,колко пари може да отдели за изненадата,а той както винаги ми вика "Нали знаеш,че нашите плащат ... Не се притеснявай за парите" (ама и аз съм тъпа ... техните са супер богати,а аз се притеснявам за парите ) ... И така Отидохме и купихме няколко картички във формата на ,3 пакета розови листенца,50 свещички и 25 балона с хелий отново във формата на (а момчето през цялото време гледаше така ---> горкия не знаеше,какво съм намислила ) Отидохме във вилата и започнах да подреждам Цялото легло беше обсипано с розови листенца,а свещите ги наредихме по земята като от вратата до леглото бяха подредени в две редички (като пътечка,където сложихме останалите листенца),а останалите бяха около леглото Махнахме вървичките на балоните и ги пуснахме над леглото А с картичките направихме нещо като игра Надписахме ги и ги разхвърляхме из вилата (която имаше около 12 стаи,разположени на 2 етажа).На картичките имаше надписи от рода на: "Хапва ти се нещо сладко...Хммм,къде ли можеш да си намериш?!" (когато тя прочетеше картичката щеше да се сети да отиде в кухнята,където имаше друга картичка...и т.н. докато стигне до стаята).И точно когато си мислех,че всичко е ИДЕАЛНО точно като по филмите оня се изцепи "А подарък няма ли да и купим" ,при което го погледнах така ---> Та какво повече може да иска едно момиче бе,баси И оня ми вика "Айде сега аз ще те разходя из магазините...Стига все ти си водила " ... Отидохме пак до центъра и влязохме в един цветарски магазин,от където взехме букет от 25 рози (който ни излезе 35лв. )
...
Вечерта всичко беше супер Ядене,пиене,силна музика и точно в 00:00ч. спряхме музиката,честитихме им 2-те години и им казах,че с другите отиваме на дискотека,защото това е тяхната вечер Тя дойде да ни изпрати (защото аз я помолих),а Миро (приятеля й) остави една картичка,на масата в градината ... На другия ден ходихме на кафе с нея (по женски ) и тя горката не можа да си поеме дъх Разказа ми всичко от-до и накрая ми вика "Трябва да те почерпя" Викам й "Защо?!Снощи малко ли черпихте?!",а тя "Ми милоту ми каза,че ти си организирала това снощи Само не ми стана ясно,как можа да не ми кажеш и ме накара да се излагам с някакъв банален подарък като златна гривна ?!"
...
Оффф като се сетя за тези 2 дена ... Направо се разтрепервам Ей това тяхното се нарича любов Вече 3 години и отгоре заедно и никога не са имали проблеми,обичат се както в началото и най-голямата им караница до сега беше преди няколко месеца,когато не можаха да се разберът къде да отидат на море