Такам,значи има едно момче,с което се познаваме в скайп от една година...И се харесваме,даже бих казала,че се обичаме.Знам,че тези думи имат много силно значение,но повярвайте ми,знам какво говоря.С него имам духовна връзка,защото не можем да се виждаме,понеже живее в друг град.Но с него споделям абсолютно всичко.Може да се каже,че ме е подкрепял в много мои трудни моменти и т.н. Страхотен човек е...Но пък се поеви едно друго момче,което е син на гаджето на майка ми...Той е на 17 и...когато се видяхме си пролича,че ме е харесал...Много е мил с мен.Оправи ми компютъра...ходихме четиримата(аз,мама,момчето и баща му) на ресторант и през цялото време се дръжа като джентълмен.После аз му пойсках скайпа и си писахме.Той ми каза,че съм много хубава...че съм имала хубаво тяло и като ме е видял си е помислил,че съм колкото него(след 2 месеца ставам на 15).Праща ми целувки и...нарича ме сладур,мисленце и всякви такива.Аз не знам какво да си мисля.Той не е мой тип момче.Всъщност дори не е девствен.Каза ми,че той винаги зарязва момичетата,което мен много ме издразни.Защото знам какво е да те зарежат,за разлика от него.Много съм объркана,защото съссигурност ще се виждаме и в бъдеще заради майка ми и баща му,но...имам много силни чувства към другото момче.Един вид-не мога да избера кой от двамата.Всъщност искам да е момчето от скайпа.И двамата вярваме,че някой ден ще бъдем заедно...даже щяхме да се виждаме,но трябваше да се оперирам и всичко се отложи.Не искам да флиртувам със сина на гаджето на мама,но той просто...сякаш само на там бие.Хубаво е момчето,приятно ми е,но не мога да кажа,че изпитвам нещо към него,както към това от скайпа.Пък и не желая да си развалям отношенията с него,защото както казах,ще трябва да се виждаме и в бъдеще.Какво да правя?...Знам,че звучи ужасно банално,но преди не съм изпадала в такова положение.