.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: RAZOSHaRoVANIe

RAZOSHaRoVANIe

..... stava vapros za edna priqtelka...
    V 6 klas ni kazaha 4e 6te imame nova sao4eni4ka (vaprosnoto momi4e)
    sas samoto vlizane vav staqta vs se otnesoha mn gadno s meq i po4naha s ubidite, az ni6to ne sam kazvala dori ne sam otivala da se zapoznaq sas neq.V sedmi klas tq po4na da se sabira v moita grupi4ka i taka postepenno se sblijihme i stanahme mn dobri priqtelki.Posle kandidatsvahme v edno i sa6to u4ili6te .. prieha ni... sega sme daje v edin klas.predi 2 dena se skarahme mn lo6o .Vsi4ko zapo4na ot prostotiq 6toto imahme kontrolno i tq mi kaza da si razmenim mestata , no az otkazah .TQ po4na da tra6ka .. dori do ubidi se stigna az mn se qdosah tq mi nagovori edni ne6ta deto ne trqabva6e da kazva posle i az si otvorih ustata .. napsuvahme se i taka.. !

Mn sam qdosana za tva 4e tai barzo me zamesti sas nekvi dr ot dr konpaniq deto sa po 20 -30 godini ... drazni me tva 4e za neq sam nai dobra fr samo kogato nqma s koi da e... samo kogato i trqa ne6to nqkoq dr dreha ako ima sre6ta.... i tai super mn se draznq ot toq fakt .... zaradi neq sam se promenila stra6no mn ... karala sam sas maika si zaradi neq( 6toto maika mi nikak ne q haresva) ostavih nai dobrata si fr zaradi neq koeto e takava gre6ka 4e nz po zle ot tva nakade...
    i nz ko da praq prosto

nz ko mislite za tva kaeto sam pisala m,oje na nqkoi da mu e sku4no i tapo, no tova e koeto moga da kaja!!!

vaprosa mi e: imali ve4ni priqteli ?!?!
    skaip : crazy_poli2

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ''vaprosa mi e: imali ve4ni priqteli ?!?''
    има ... но тя никога не би могла да е една от твоите вечни приятели
    Използва те за дрехите .. контролното и т.н.

заеби я ... намери си други фр .. иии релаксс :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

И аз имам същия проблем-не мога да си намеря истински добри приятели!Известно време си мислех,че аз съм проблема и се самосъжалявах,но сега мисля,че те губят и въобще не ми пука дали ме харесват или не!Мисля,че и ти трябва да си кажеш,че си прекрасен човек и че другите губят,щом не са ти приятели!
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си