.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Странно е!

Повече от фен

Странно е!

Така имам едно проблемче, малко деликатно. С гаджето ми решихме да правим секс, на мен ми беше за пръв път.И така започнахме ние, но мен страшно много ме болеше, имаше страшно много кръв и се разплаках от силната болка.Спирахме, почвахме, сменяхме позите, но мен продължаваше да ме боли и то страшно много.Той беше много нежен първо с пръст и така както си трябва, но мен ме болеше дори и от пръст. Спряхме, а мен продължи да ме боли цял ден и да ми тече кръв, както и да е, след две седмици решихме да пробваме пак и пак същото страшно голяма болка, още преди да го е вкарал целия, дори и от пръст. Тва се повтаря вече за 4 път и всеки път болката е еднакво силна, но няма кръв. Тааа въпроса ми е това нормално ли е?Трябва ли да се притеснявам? И как да го преодолем, с времето ли ще се оправи само или трябва нещо да направим? Може да ви се виижда глупаво, но мен ме притеснява. Благодаря предварително.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Paradise
    Ем отпусни се, за да се овлажниш Накараж го да те лиже или да направи нещото, което попринцип най-обичаш. И можеш да си вземеш лубрикант в допълнение... Споко ще се справите

Главната причина да боли е че там долу е тясно или сухо или и двете. Кажи му да измисли нещо с което мн (колкото се може повече) да те възбуди. Ако е необходимо ползвайте лубрикант (има ги бонус в презервативи Sportex). Най-лесно мисля ще ви бъде в мисионерската поза, и е хубаво да се разкрачиш доста - по-малко боли така.

Надявам се да съм помогнал, но ако продължи още така е хубаво да се консултирая с лекар, това е на границата на нормалното честно казано...
    Skype - detekt0441

Повече от фен
    Ми значи аз съм достатъчно възбудена, той прави всичко за д аме отпусне и наистина се отпускам. Разтварям си краката максимално, но болката е същата.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Суха си

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    ^ Mne.. Tqsna e. Potyrpi pyrwiq pyt, posle shte se razshirish. Kolkoto i da boli iztyrpi go. Samo pyrwite nqkolko minyti shte te boli, posle shte mine.
    Sasho1988

Варна..

Повече от фен
    Значи е нещо нормално така ли?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ми значи аз съм достатъчно възбудена, той прави всичко за д аме отпусне и наистина се отпускам. Разтварям си краката максимално, но болката е същата.
    Абе, просто НЯМА ШАНС да си "достатъчно" възбудена и да те боли толкова много, просто няма При самата истинска възбуда се разширяваш и произвеждаш много сокове - толкова, че са поемеш пенис и със максималните допустими размери според природата... Наистина при всеки е различно първия път, устройството на тялото е различно, обаче все пък продължавам да си мисля, че просто не се овлажняваш като хората.... ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    разтварянето на краката не е необходимо

пробвайте с лубрикант на Durex например, би трябвало да помогне

Спокойно, нормално е.Аз бях по абсолютно същия начин, даже от пръст адски ме болеше.Просто трябва да изтърпиш веднъж до край, без да се отказваш и после става все по-хубаво Няма от какво да се притесняваш.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Повтарям се... но все пак ще изброя всичко отново...просто за потвърждение..
    1.Отпусни се максимално...
    2.нека той те лиже
    3.използвайте лубрикант..за да се навлажниш достатачно
    4.пробвайте позата в която ти си в гръб към него а той си го е вкарал по този начин... в пъррвите секунди може да те боли но после вагинАта ти се предполага,че 6те се навлажни много и всичко ще е ок спокойно

Цитирай Първоначално написано от detekt
    Главната причина да боли е че там долу е тясно или сухо или и двете. Кажи му да измисли нещо с което мн (колкото се може повече) да те възбуди. Ако е необходимо ползвайте лубрикант (има ги бонус в презервативи Sportex). Най-лесно мисля ще ви бъде в мисионерската поза, и е хубаво да се разкрачиш доста - по-малко боли така.

Надявам се да съм помогнал, но ако продължи още така е хубаво да се консултирая с лекар, това е на границата на нормалното честно казано...

i nemisli amiii ako se pretsaka ako nestaneeeeeee otpysni se i nemisli kato tsqlo o6te po-malko dali 6te se poly4i

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Знаеш ли има някои които са страшно тесни и с хирургическа намеса се разширяват, няма нищо страшно, обаче това са доста редки случай.Все пак пробвай първо с гаджето

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И при мен болката беше почти непоносима и аз едва не се разплаках ,но си казах само сега ще е ,трябва да го изтърпя един път и след това идва удоволствието.И така и беше.Просто потърпи

hottie
    Guest
    Едно съветче : ако сте в мисионерската поза(той върху теб) си сложи възглавница под дупети, за да ти се повдигне таза и проникването ще е по-лесно

потърпи няколко минути и всичко ще се оправи

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Според мен пък е по добре ти да е отгоре защото така ще можеш да преценш ти колко да го вкарва и т.н. и изтърпи веднъж бъди силна!Успех

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Според мен пък е по добре ти да е отгоре защото така ще можеш да преценш ти колко да го вкарва и т.н. и изтърпи веднъж бъди силна!Успех
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен
    Мерси много

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    потърпи няколко минути и всичко ще се оправи
    Това е най-добрият съвет.
    Ясно ти е,че ще те боли.Приеми я таэи мисъл.Важното е,че ако иэтърпиш малко и стискаш эъби,после 100% ще ти стане приятно.ВОЛЯ!
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Ще боли повече. Най-добре е мисионерска с възглавнича под дупето.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Sofiя
    И мене ме болеше малко в повече.Едвам не се разплаках но потърпях и мина. ; ))

Един тактичен въпрос...
    На колко години си?

Град
    Rousse
    znachi nqkoi neshta moje i da gi povtorq ama nishto:
    1.Otpusni se,zashtoto e normalno parvite pati da si napregnata-ako trqbva daje se napii predi tova.Dokazano e che chovk se otpuska pod vliqnie na alkohola.
    2.Nakarai go da ne pronikva v teb dokato ne se vazbudish do takava stepen che da si mislish che nqma da izdarjish i minuta poveche aako ne pronikne v teb.
    3.Ne misli za bolkata-zashtoto tova deistva kato anti vazbujdashto.
    4.Pravete go v misionerskata,zashtoto taka e nai-bezbolezneno.ako si s grab kam nego se stesnqvash oshte poveche,ako si otgore go poemash v cqlata mu galjina i pak shte te boli.
    5.Kogato vleze v teb da spre za malko,za da sviknesh s nego ili pak ako se e poqvila bolka pri pronikvaneto po toq nachin bi trqbvalo da izchezne ili da namalee.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Един тактичен въпрос...
    На колко години си?

На 17.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си