Значи знаете вече за това,че имам приятел който е в затвора и за това,че си имам сегашно гадже.Но има едно момче,което с него преди да тръгна със сегашния ми приятел имах ме някаква малко авантюра,която за мене вече не е само авантюра но както и дае.Той си има приятелка от 2 години и аз,като тръгнах с моя приключихме контакти...само,когато хода да ям го виждам,защото той работи на едни бургери до 23 часа.Та той утре има рожден ден,но понеже няма как да му прата смс или да му се обада заради приятелката му,която много го ревнува мисълта ми е неска,като се прибирам към 22 часа у нас то ми е на път искам, нейскам минавам покрай бургерите.Та понеже неска е на работа,а утре има рожден ден мисълта ми е да мина през бургерите около 22 часа и 2 часа по-рано да му пожелая здраве,щастие,късмет и любов и да го прегърна и целуна по бузката.Аз си имам някакви чувства към него,но гледам да избягвам да се се виждам с него,че става лошо.
Какво мислите за моята идея? Няма нищо лошо да му честитя рождения ден защото ми е кофти,че няма да мога иначе.