- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- devstvena li sum
az sum devstvena ama kato da si slagam tanpon me zabolq posle mn kruv mi te4e i kato da pi6kam edno 4erno golem6ko padna vuzmojno li e ve4e da ne sum devstvena![]()
Девствена си докато не спиш с момче. Но си си разкъсала химена.
паднала ти е девствената ципаПървоначално написано от retgdsrghs
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
кво ти е падналоПървоначално написано от retgdsrghs
![]()
![]()
![]()
![]()
е аз не говорих сериозноПървоначално написано от baby_bitch
![]()
тва черното е съсирек....
и как с тампон си си скъсала ципатааз бях чела,че с тампон не може да стане
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
po devstvena si ot vsqkoga![]()
+1Първоначално написано от anonimnaa
Много ясно че си девствена с томпон няма да стане,трабва да си спала с момче че да не си девствена![]()
I belive in love!!! {P}
Технически не си девтвена...но фактически девствена си..защото пенис не е влизал във твоята вагина/
tova 4ernoto e bilo sysirek ima go dori i da si s prevryzka a sigorno si razkysala himena
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
подкрепям ..Първоначално написано от baby_bitch
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
emi normalno da ti teche kruv nali se pak ti e doshlo ili ti si slagash tamponite bez da ti idva![]()
![]()
Spoko zna4i si![]()
![]()
Razbira se che si devstvena, sled kato ne si imala sexyalen kontakt si devstvena!
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Девствна си докато не правиш секс ..(може да нямаш вече химен) и ти нали си в цикъл как си разбрала че кръвта е била от химена?
Абе и на мен ми е интерсно тва как точно си разбрала, дали кръвта е от девствената ципа или от цикъла...![]()
Обаче все пак си девствена, щом си нямала сексуален контакт.
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
е па не сиПървоначално написано от retgdsrghs
nikoi nema te pipne. takia parantii kat tebe predi sa gi varqli u kazan s maslo![]()
parolata mi e mangoGGG
Ако си използвала по-голям тъмпон е възможно да си си разкъсала девствената ципа и да не си девствена, но ако си използвала малък не е възможно да си се отворила!!!![]()