- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- руж или перли...
Кое е по добре руж или перли?!?!Какво изболзвате вие и ако може някакви предложение и приблизителна цена ако е възможно!Мерси предварително!
П.П Търсих с търсачката,но не намерих,и се изнервих и за тфа пускам напрао тема![]()
![]()
![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
нито перли,нито руж![]()
![]()
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Не ползвам нито едно от двете, но до колкото знам, перлите можеш да си ги слагаш и по деколтето.
Направи добро- яж л***о !
ne pozlvam poneje nqmam nujda zashtoto sbm si s hubavi cherveni buskimislq che perli
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
Перли ползвам аз.![]()
Имам и двете,но ружът си е руж![]()
Суетата.Моят любим грях.
Перлите придават свежест и лек блясък на лицето,също така и лек розов или бринзов загар,а ружа е продукт който придават онзи така желан лек розов или червен цвят на бузите
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ружовете и перлите не се изчерпват до розови и червени...нито пък се слагат по бузите...Първоначално написано от albb
Аз имам и двете.Перлите са ми оранжево-кафеникави и са по - "сухи".
Тоест, те бяха розови и кафяви топчета, ама аз махнах розовите.
Иначе са на Catherine Arley. Бях си ги взимала просто така, да имам, но се оказаха хубави. И не са скъпи - едва ли са повече от 5 лева.
Ружът ми е на Gabrini, от типа "мрамор" - преляти са няколко цветове и е супер блестящ.На слънце наистина блести много готино.![]()
Мда наистина тея ружове прелятите както каза са много хубави и аз имам такъв и много яко стоиПървоначално написано от Goddes`
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Имам и руж и перли,ружа ми е по-скоро розов,а перлите са бронзови,не правя особена разлика по отношение на приложението им,просто цветовете им са различни.Освен може би,че перлите си ги слагам и по деколтето от време на време.
А някой може ли да постне снимка, където е с руж, тип "мрамор"?
В момента ползвам перли-тъмен цвят,не харесвам розовите.
Руж съм ползвала мн малко пъти,но и той ми харесва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хах,сега видях, че не било мрамор,а теракот.Първоначално написано от girl91
Все тая.
Имам такива снимки, ама просто не се вижда.Ако до утре благоволят да ми пратят едни снимки от онзи ден, на които горе - долу се забелязва, ще постна.![]()
ОкПървоначално написано от Goddes`
![]()
Аз имам два вида перли за лице, обаче единият е много тъмен, другият не е, но и двата не са бляскави.
Миличка,това ми е абсолютно известно така,че няма нужда от такива коментари!Ако тръгна да изреждам всички цветове и нюанси на тези продуктиПървоначално написано от Goddes`
![]()
и добре знам къде се слагат!
Ми като знаеш, изказвай се правилно.Първоначално написано от albb
извинявай като толкова много съм те наранила като не съм се изразила провилно!за друг път ще внимавамПървоначално написано от Goddes`
![]()
Не, не се чувствам наранена.Просто отбелязах.Първоначално написано от albb
Не знам защо се засягате и приемате всяка забележка като спор или обида.![]()