- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Относно сайта impulse.bg
Педерастичното копеленце било на 17 аз си мислех, че е на 11-12.![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Поздрав за всички съфорумци с Tokio Hotel - 1000 meere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wir mussen nur noch 1000 Meere weit.......
Виждал съм и на по 19, с чантите си за училище ходят по кафета през ваканциите...(даже и на бал съм виждалПървоначално написано от FernandoTorres`fan
)
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Blagodarim,blagodarimПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
pozdrav Durch Den Monsun - kyrtiii
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Лелелелелелееее .. нямам думи за тоя индивид .. Ти родители имаш ли? Кой те възпитава? Учиш ли? Развиваш ли си изобщо поне общата култура? .. Ти си невероятно прост.![]()
Първоначално написано от nasko_kaulitz
Пууу идеше ми да повърна....
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Въй...не ве е срам ! Само спамите !![]()
еми то и преди нямаше различни коментари от Макс респект.. мн успехчета и тей нататъкколкото до минусчетата и плюсчетата - ама абсолютно ми е все тая колко са
...айде със здраве
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.
От както го обновиха,за нищо не става само "up4e" ,луда работа![]()
ChoCoGirL..!
егати индивида дет си![]()
Тоя сайт е най-тъпият възможен... Всеки си знае рейта и нищо повече 0.0Първоначално написано от ChoCohoLiC
Дадох му бойкот и от 4 месеца нямам акаунт там.
Изтрих си и аха-то, дори vampirefreaks си изтрих. Деба тъпите сайтове, не искам никъде да ме има вече! : D
Изтрих си всички сайтове, сега oстанах само с myspace, там поне не си сред всякаква паплач, адваш си който поискаш.
Все повече си мисля че не е нормално да имаш регистрация в подобен сайт -.-
Същото го мисля и за gothbg междудругото... кво като е "метълски"? Като го разглеждах веднъж щях да падна...
Простотията по сайтовете ходи!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
тия сайтове са пълна глупост...
ама и ти явно живееш за този рейтинг![]()
и много се дразня като видя някой или някоя която има 489284 плюса и се кефи все едно че е коледа .. и какво като имаш повече плюса от други?? да не би папата да дойде да ти връчи награда.. така само си повдигат селското самочувствие
и това че седят по 24 часа в денонощието в този сайт и си пишат с напълно непознати означава колко мозък ''имат'' в главата и като им го кажеш в очите най-много да получиш едно - ,,Я сИ глЕай РаутЪтъ мЪ'' или пък '' НидЕй мЪ зАнимАъ'' и още куп такива компетенти мнения
Аз съм виждал и други коментари. Например "+че от менниииии"![]()
It'S nIcE tO bE iMpOrTaNt, bUt iT's MoRe ImPoRtAnT tO bE nIcE!
Ами какво друго да ти пишат, бе Насе?![]()