.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

пАк косата..

от мн време се изправям вече знам как да не ми изгаря мн мн.. ама косата от мноу изправяне вече почва да мирише на изгоряло та ако може да ми препоръчате някакви продукти смисъл спрейове...защото от балсамите косата става мн мазна.. айде със здраве и 10x predwaritelno :}

Леле и на мен така ми мирише на изгоряла косата.Особено като я боядисвам руса и като ми е къса косата и като я дърпам пада а искам дълга коса ;( няма скоро да порасне защото ще трябва пак да ми я стрижат тая изгорена коса..

Град
    Ямбол
    ИЗВОД:
    1. Не си изрусявай косата, уникално много я тормозиш !
    2. Не си гори косата с преса / маша....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Искаш продукти, от които да не ти мирише косата на изгоряло ли?
    Има спрейчета на Gliss ku*r, те миришат много яко и дълготрайно. А и подхранват.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Искаш продукти, от които да не ти мирише косата на изгоряло ли?
    Има спрейчета на Gliss "мъжки полов орган", те миришат много яко и дълготрайно. А и подхранват.
    за какъв мъжки полов орган става дума (разясни малко че загревам бавно като български реутан)

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Gliss Ku*r
    форума цензурира думичката

Saatana vittu perkele hate crew!

Опитай с кристали преди и след като се изправиш, но не прекалявай, за да не ти стане мазна косата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ей това го чувам за сефте
    Изправям се редовно от близо 2 години и преди това още около 2 се изправях по 1-2 пъти в месеца и НИКОГА косата ми не е миришела на изгоряло
    Вземи си шампоан и балсам,които са за изправяне на косата без преса Аз използвам серията на Нивеа и ми е СУПЕР Бях чула,че още една марка имат такава серия,но в момента не се сештам за марката
    Освен това може да използваш кристали ...
    Ааа и дръж пресата по-малко на едно място Щом мирише значи я държиш много
    => (следователно) я гориш много!!!,което от своя страна показва,че не си се научила да я предпазваш

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    аз имам некъв на Ейвън, ама май много много не ми действа. една приятелка на майка ми ми го препоръча, шото действал,ама нз...

не ми я изправя много много, ама поне лесно я разресвам

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Опитай с кристали преди и след като се изправиш, но не прекалявай, за да не ти стане мазна косата.

Аз съм чувала за кристали преди да се изправиш си нанасяш, но само в крайщата на косата или по дължината на косъма, не и в корена, защото ти се омазнява косата.

остави малко пресата на страна и побвай нещо по-различно ,от което да не ти се гори косата.Ако косата ти е по-дългичка мога да ти предложа да си купиш пяна за коса и да я намачкаш да ти се образуват къдрици...стои мн готино.Моята например е малко под раменете и като я намачкам мн си я харесвам
    избягвай използването на преси и маши,ако искаш да нямаш рядка коса...или изобщо ако искаш да нямаш коса.
    толкова от мен

Ами не мога да не се изправям защото прическата ми трябва да изглежда права.. с плътен бритон съм и не мога да не се изправям ще изглеждам смешно а доколкото за къдриците с пяна на моята коса стоят добре защото имам доста чуплижа коса

ам искам да питам тези кристали за какво са ...

еми против изгаряне и се нанасят преди да почнеш да изправяш/сушиш но не прекалявай защото може да ти изглежда мазна косата

ами пробваай това с къдриците дето ти предложих.сигурна съм ,че ще ти отива и пак те съветвам:не използвай често преси и маши...само при по-специални случаи.Има момичета които до такава степен са се вманиячили с тези преси,че може да си седят вкъщи пред телевизора и да не излизат от вратата навън,но си изправят косите и закакво?
    да няма някой да дойде да те снима за рекламно лице?
    просто няма смисъл,само дето косата ти отива подяволите...

I az kato se izpravqm zapochva da mirishe na izgorqlo spoko Obache ot izvestno vreme zapochnax da polzvam kristali za kosa. I da chukna na durvo veche nqmam takiva problemi Ako mojex shtqx da ti kaja kakva marka sa ama neshto ne razbiram shoto ne sa ot BG

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    и аз я изправям всеки ден..фризьорката ми препоръча 'кристали за коса' имало ги в аптеките...и мн помагали..аз още не съм си купила..но някой ден..може би ще стане
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Добре бе хора, немога да разбера как си намачквате косите с пяна? Моята като я намачквам не стой добре, явно аз не прая нещо както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си