.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Ааааааа, умри! Никога няма да си намериш приятелка с такова име като твоето...Боже..и той ми тръгнал да се надява, че може да има някаква възможност да си намери...!
    О, неразумни юроде!

Ха точно фолк певец никога
    h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.

Мега фен Аватара на mynichka
    оф ...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София ;dd
    Ахаха ... Цокле .. проблема е в тебе

Да вече го разбрах...

Град
    Sofiq
    Я кажи на колко си ?
    Прочетох какво си писал и честно каэано ми се вижда беэнадеждна кауэата Наивен си,страдаш от чувство эа малоценност и съм 100% сигурна,че която и да си харесаш,ще ти се вижда недостъпна и от онэе- "повечето".Просто,эащото още не си достатъчно эрял.3анимавай се с други неща.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Я кажи на колко си ?
    Прочетох какво си писал и честно каэано ми се вижда беэнадеждна кауэата Наивен си,страдаш от чувство эа малоценност и съм 100% сигурна,че която и да си харесаш,ще ти се вижда недостъпна и от онэе- "повечето".Просто,эащото още не си достатъчно эрял.3анимавай се с други неща.
    това не го бях чувал досега но ми изглежда логично...

а по темата мога да ти предлова срещу заплащане да ти помогна във определен от двамата срок

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Много си задръстен,чесно ,името не е чак върховен проблем (въпреки,че аз щях да се пръсна от смях,като го чуя).Ходи на козметик,ако си пълничък на фитнес,а за гадже трудна работа,ще си хванеш само,че ще е някоя като тебе
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

hey hey..slushai sega...ne znam kak izglejdash no moga da ti kaja da ne se otkazvash...prodalji da se borish..i nai veche badi sebe si..ne e nujno da se promeniqsh za da mojesh da se xaresash na nqkoq i posle tq da te zareje.... po dobre e da pokajesh koi si vsashtnost i da ostavish momicheto da vidi koi si otvatre.... mn momicheta gledat vunshniq vid na momchetata,no nikoga vatreshniq.... 100% sam sig che ne si za izxvarlqne prosto momichetata oklo teb ne vijdat kakvo propuskat.... ti kaza che si sramejliv kato govorish s momiche...tova e savsem normalno.... i ne se pritesnqvai..shte namerish nqkoq koqto e tochno za teb..moje bi ne sega..no sled vreme... no nikoga ne se otkazvai.... :P aide uspexi ot men
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Я кажи на колко си ?
    На 14

Бе вие отказахте момчето от живота тотално..

Братле само едно ще ти кажа не прави никакви промени ами бъди такъв какъвто си !! И за тебе ще се намери мома..
    Тупак Амару Шакур

( 16.06.1971 - 13.09.1996 )

I'm just trying to live right and pray you take me through .
    And with this song I dedicate to you, my Lord .

@sladko_momi4e ще продължа и аз така мисля че повечето момичета (ако не и всичкитв) от компаниякта кадето се движагледат само външния вид.И мерси за хъса

И аз не мисля,че трябва да се променяш бъди себе си... момичета колкото искаш , твоя проблем е,че не си попаднал на точното момиче...Но бъди сигурен,че ще го срещнеш ... Просто не се отказвай !!! Успех искренно се надявам да срещнеш точното момиче

Цитирай Първоначално написано от lonely_girl92
    И аз не мисля,че трябва да се променяш бъди себе си... момичета колкото искаш , твоя проблем е,че не си попаднал на точното момиче...Но бъди сигурен,че ще го срещнеш ... Просто не се отказвай !!! Успех искренно се надявам да срещнеш точното момиче
    Точно така !!
    Тупак Амару Шакур

Ми аз преди вр. мисля че бях намерил момичето но беше прекалено далече от мене и нищо не стана.Но ще видя сега след 8 клас като идя в др. училище може там да имам касмет .И дано да имам.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Докат си задаваш въпроса"Кога ше си намеря гадже" ,няма да ти се случи скоро,мой човек.

Братле ти си още на 14.. и се вкарваш в няк'ви филми.. От самия си стремеж да си намериш приятелка сам се закопаваш.. карай го по ведро.. тя сама ще те намери Уф... к'ви сте и вие такива едни
    Тупак Амару Шакур

Град
    в мазето ;dd
    <--- извинявай за което

естествено че ще си намериш приятелка

Цитирай Първоначално написано от Макавели
    Братле ти си още на 14.. и се вкарваш в няк'ви филми.. От самия си стремеж да си намериш приятелка сам се закопаваш.. карай го по ведро.. тя сама ще те намери Уф... к'ви сте и вие такива едни
    Да знам че съм малак,но като гледам сега момчета по-малки и от мене 12-13 год. вече си имат фр излизат искам и аз така .Ок мс за всички коментари .И за коража който ми вдъхнахте.10x на всички

А вие които се подигравате с какво сте повече от него?Много хора си мислят, че са много красиви, а всъщност далеч не е така.Това, че сте от хубаво семейство, не живеете в някое село, имате пари и некфа визия, не ви прави богове.Слезте на земята и се огледайте.

Към автора - открий в кое точно е проблема и работи върху него.Ако е външния ти вид - започни да се поддържаш.Ако е някоя черта от характера ти - промени я.Разбира се, ако желаеш не се променяй, бъди себе си.Решението е изцяло в твои ръце.

Цитирай Първоначално написано от paLacHinKy
    Ми аз съм останал с впечатление че повечето днешните момичета гледат да си намерят богати красиви момчета и такива което аз нямам

това въобще не е така

shh... pi4 spx btw ti si ot moq grad we kfo sa pritesnqqsh

Град
    Plovdiv
    Ти да не си болен ве?!? Къв е тоя ник, ти ако мислиш само за ядене по-добре си купи една кифла и мастурбирай с нея....

Град
    Самуеър...

Re: Ще си намеряли ли някога приятелка :(

Цитирай Първоначално написано от paLacHinKy
    Проблема е следният че всеки се смее на името ми ,а то е Цоко и на мене ми смещно но.В повечето случай се представян като Коко защото ми харесва повече.Ако разговярям с момиче мноооогггооо ме е срам и...Същосъм и адски грозен и затова всички ме отблъскват имам 2ма истниски приятели с който мога да споделям. .
    ни стааш вземи се гръмни... какво очакваш да ти кажем... че има надежда или нещо от сорта? макар че едва ли приличаш на блъснат от локомотив...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Град
    Прашна София
    Не,ще умреш девствен...
    щастливо бъдеще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си