- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще си намеряли ли някога приятелка :(
Ааааааа, умри! Никога няма да си намериш приятелка с такова име като твоето...Боже..и той ми тръгнал да се надява, че може да има някаква възможност да си намери...!
О, неразумни юроде!![]()
Ха точно фолк певец никога![]()
![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
оф ...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да вече го разбрах...
Я кажи на колко си ?
Прочетох какво си писал и честно каэано ми се вижда беэнадеждна кауэатаНаивен си,страдаш от чувство эа малоценност и съм 100% сигурна,че която и да си харесаш,ще ти се вижда недостъпна и от онэе- "повечето".Просто,эащото още не си достатъчно эрял.3анимавай се с други неща.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
това не го бях чувал досега но ми изглежда логично...Първоначално написано от EmanueLa^_^
а по темата мога да ти предлова срещу заплащане да ти помогна във определен от двамата срок![]()
Много си задръстен,чесно,името не е чак върховен проблем (въпреки,че аз щях да се пръсна от смях,като го чуя).Ходи на козметик,ако си пълничък на фитнес,а за гадже трудна работа,ще си хванеш само,че ще е някоя като тебе
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
hey hey..slushai sega...ne znam kak izglejdash no moga da ti kaja da ne se otkazvash...prodalji da se borish..i nai veche badi sebe si..ne e nujno da se promeniqsh za da mojesh da se xaresash na nqkoq i posle tq da te zareje.... po dobre e da pokajesh koi si vsashtnost i da ostavish momicheto da vidi koi si otvatre.... mn momicheta gledat vunshniq vid na momchetata,no nikoga vatreshniq.... 100% sam sig che ne si za izxvarlqne prosto momichetata oklo teb ne vijdat kakvo propuskat.... ti kaza che si sramejliv kato govorish s momiche...tova e savsem normalno.... i ne se pritesnqvai..shte namerish nqkoq koqto e tochno za teb..moje bi ne sega..no sled vreme... no nikoga ne se otkazvai.... :P aide uspexi ot men
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
На 14Първоначално написано от EmanueLa^_^
Бе вие отказахте момчето от живота тотално..
Братле само едно ще ти кажа не прави никакви промени ами бъди такъв какъвто си !! И за тебе ще се намери мома..![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
@sladko_momi4e ще продължа и аз така мисля че повечето момичета (ако не и всичкитв) от компаниякта кадето се движагледат само външния вид.И мерси за хъса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз не мисля,че трябва да се променяш бъди себе си... момичета колкото искаш , твоя проблем е,че не си попаднал на точното момиче...Но бъди сигурен,че ще го срещнеш ... Просто не се отказвай !!!![]()
![]()
Успех искренно се надявам да срещнеш точното момиче
![]()
![]()
![]()
Точно така !!Първоначално написано от lonely_girl92
![]()
Тупак Амару Шакур
Ми аз преди вр. мисля че бях намерил момичето но беше прекалено далече от мене и нищо не стана.Но ще видя сега след 8 клас като идя в др. училище може там да имам касмет![]()
.И дано да имам.
Докат си задаваш въпроса"Кога ше си намеря гадже" ,няма да ти се случи скоро,мой човек.
Братле ти си още на 14.. и се вкарваш в няк'ви филми.. От самия си стремеж да си намериш приятелка сам се закопаваш.. карай го по ведро.. тя сама ще те намери Уф... к'ви сте и вие такива едни![]()
Тупак Амару Шакур
![]()
![]()
![]()
<--- извинявай за което
естествено че ще си намериш приятелка
Да знам че съм малак,но като гледам сега момчета по-малки и от мене 12-13 год. вече си имат фр излизат искам и аз такаПървоначално написано от Макавели
![]()
![]()
![]()
.Ок мс за всички коментари
![]()
.И за коража който ми вдъхнахте.10x на всички
![]()
А вие които се подигравате с какво сте повече от него?Много хора си мислят, че са много красиви, а всъщност далеч не е така.Това, че сте от хубаво семейство, не живеете в някое село, имате пари и некфа визия, не ви прави богове.Слезте на земята и се огледайте.
Към автора - открий в кое точно е проблема и работи върху него.Ако е външния ти вид - започни да се поддържаш.Ако е някоя черта от характера ти - промени я.Разбира се, ако желаеш не се променяй, бъди себе си.Решението е изцяло в твои ръце.
Първоначално написано от paLacHinKy
това въобще не е така![]()
shh... pi4 spxbtw ti si ot moq grad we kfo sa pritesnqqsh
![]()
![]()
Ти да не си болен ве?!? Къв е тоя ник, ти ако мислиш само за ядене по-добре си купи една кифла и мастурбирай с нея....
ни стааш вземи се гръмни...Първоначално написано от paLacHinKy
какво очакваш да ти кажем... че има надежда или нещо от сорта? макар че едва ли приличаш на блъснат от локомотив...
Червно, дълго, клати се и се празни...