.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Re: Ще си намеряли ли някога приятелка :(

Цитирай Първоначално написано от paLacHinKy
    Проблема е следният че всеки се смее на името ми ,а то е Цоко и на мене ми смещно но.В повечето случай се представян като Коко защото ми харесва повече.Ако разговярям с момиче мноооогггооо ме е срам и...Същосъм и адски грозен и затова всички ме отблъскват имам 2ма истниски приятели с който мога да споделям. .
    Погрижи се малко за себе си.. Направи промени във външнич си вид, които да те удивлетворяе, така че ти да започнеш да се харесваш и да ти се вдигне самочувствието. Само в твой + ще е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

За ника:Никът само се регнах за тази тема и скоро мога да си направа друг рег.
    За темата някой казват промение се други не и се чудя.Като сезамисля ще го пробвам това със промяната и занм че ще е в мой "+".
    h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.

Аз те подкрепям.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Благодаря
    h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.

@sladko_momi4e ще продължа и аз така мисля че повечето момичета (ако не и всичкитв) от компаниякта кадето се движагледат само външния вид.И мерси за хъса
    nqma zashto.... pak zapovqdai....
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    otidi na plasti4en hirurg Toi 6 te opravi
    |

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Ми аз съм останал с впечатление че повечето днешните момичета гледат да си намерят богати красиви момчета и такива което аз нямам

това въобще не е така
    Напълно съм съгласна това,че 40 процента да не кажа и повече от лиглите на по 15-16г. са курвички и понеже се разхождат по уличките,а такива "зубъри"(свестните момичета) си стоят в къщи с книга в ръка или с филми не значи,че няма.Съжелявам не съм чела цялата тема и нямам време точно сега,но не знам на колко години си.Мисля,че е важно не ПРОСТО да си имаш приятелка,а да имаш нещо ПОВЕЧЕ от това.Сега е на мода да имаш "гадже" ама май някой хора не знаят какво значи тази дума и за да се направят на по интересни и гъзари хващат някой.
    Спокойно никой не е останал сам на този свят,цени приятелите си,семейството си,намери си цели и се образовай.Остави на времето да ти намери приятелка...не знам всъщност какво очакваш от потребителите тук съчувствие или да ти кажат нещо по-различно от мен(става дума за сериозните потребители-не че аз съм много сериозна).
    Пожелавам ти да си намериш наистина човек с който да се разбираш,ако имаш нещо да кажеш някоя критика или друго има ЛС.

П.С.Аз също нямам гадже(това е извън темата да не кажешщ,че говоря на изуст)

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Ходи на фитнес напомомай трицепс и бицепс, и крака. Можеш да си смениш името ако не знаеш ..... от полицията май беше

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    А вие които се подигравате с какво сте повече от него?Много хора си мислят, че са много красиви, а всъщност далеч не е така.Това, че сте от хубаво семейство, не живеете в някое село, имате пари и некфа визия, не ви прави богове.Слезте на земята и се огледайте.

Към автора - открий в кое точно е проблема и работи върху него.Ако е външния ти вид - започни да се поддържаш.Ако е някоя черта от характера ти - промени я.Разбира се, ако желаеш не се променяй, бъди себе си.Решението е изцяло в твои ръце.
    saglastna sam izcqlo s teb btw (kam avtora) shte si namerish fr... kakto kazvat za vseki vlak ima patnici....

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    otidi na plasti4en hirurg Toi 6 te opravi
    abe kvo se ebavash s choveka...ti da ne si perfekten chovek??? nikoi nqma prefekten!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си