- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще си намеряли ли някога приятелка :(
Погрижи се малко за себе си.. Направи промени във външнич си вид, които да те удивлетворяе, така че ти да започнеш да се харесваш и да ти се вдигне самочувствието. Само в твой + ще е.Първоначално написано от paLacHinKy
За ника:Никът само се регнах за тази тема и скоро мога да си направа друг рег.![]()
За темата някой казват промение се други не и се чудя.Като сезамисля ще го пробвам това със промяната и занм че ще е в мой "+".
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
nqma zashto....Първоначално написано от paLacHinKy
pak zapovqdai....
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Напълно съм съгласна това,че 40 процента да не кажа и повече от лиглите на по 15-16г. са курвички и понеже се разхождат по уличките,а такива "зубъри"(свестните момичета) си стоят в къщи с книга в ръка или с филми не значи,че няма.Съжелявам не съм чела цялата тема и нямам време точно сега,но не знам на колко години си.Мисля,че е важно не ПРОСТО да си имаш приятелка,а да имаш нещо ПОВЕЧЕ от това.Сега е на мода да имаш "гадже" ама май някой хора не знаят какво значи тази дума и за да се направят на по интересни и гъзари хващат някой.Първоначално написано от zvezdii4kaa
Спокойно никой не е останал сам на този свят,цени приятелите си,семейството си,намери си цели и се образовай.Остави на времето да ти намери приятелка...не знам всъщност какво очакваш от потребителите тук съчувствие или да ти кажат нещо по-различно от мен(става дума за сериозните потребители-не че аз съм много сериозна).
Пожелавам ти да си намериш наистина човек с който да се разбираш,ако имаш нещо да кажеш някоя критика или друго има ЛС.
П.С.Аз също нямам гадже(това е извън темата да не кажешщ,че говоря на изуст)![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Ходи на фитнес напомомай трицепс и бицепс, и крака. Можеш да си смениш името ако не знаеш ..... от полицията май беше
saglastna sam izcqlo s tebПървоначално написано от plmn``
btw (kam avtora) shte si namerish fr... kakto kazvat za vseki vlak ima patnici....
abe kvo se ebavash s choveka...ti da ne si perfekten chovek??? nikoi nqma prefekten!!!!Първоначално написано от mmm_sweet
![]()