- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!!!!Моля ви дайте съвет че ще се побъркам!
.m
хех...ето ме...първия човек прочел историята ти и писал коментар...
какво мога да кажа...типичен сапунен сериал...но факт е,че и с мен се случи нещо такова...незнам защо но откривам много общо във историите във форума и тази случка,която ме сполетя.
отново малка разлика в годините,само че аз влюбена,а той-нехаещ.
знаеш ли.не си заслужава.ти си момиче.момиче с достойнство.дори не би трябвало да го гониш.
само по 'самодоволната' му усмивка си можела да разбереш,че е ЗНАЕЛ,че го обичаш и е ЗНАЕЛ,че ще го догониш и НЕКА САМО СИ МИСЛИ,че ще се видите пак.
накарай го да съжалява като покажеш безразличието си към него.дори да го обичаш безкрайно много...просто нека да съжалява.за самодоволството и самочувствието...може би просто не те обича и се опитва да те разкара с думите,че не е свестен...уважава те и затова неиска да те нарани...а може би те обича,но компанията му е такава,че ТИ не спадаш в тази група...едно свястно момиче,което ходи със семейството на почивка,което е добро,красиво,но явно не достатъчно 'bad girl' за него.може би просто не си негов тип.
искам да знаеш,че не е важно какво мисля аз или някой друг от този форум.важното е какво мислиш и най-вече ЧУВСТВАШ ти.какво искаш за себе си и какво не,но 100% съм сигурна,че неискаш да бъдеш унижавана по подобен начин...по принцип МОМИЧЕТО трябва да бъде човека,който ще си тръгне,а не момчето.не е работа на момичето да гони момчето и да му се извинява,че е сгрешила...мъжете трябва просто да се примирят,че жените винаги сме прави,дори и да не сме-сме!
той не заслужава вниманието ти,пък камо ли любовта ти.НЕ СЕ УНИЖАВАЙ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!![/b]
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Tova za romanti4nata po4ivka mi haresa mnogo no posle..Ami potursi go i go pomoli da ti izqsni ne6tata za da si naqsno s 4uvstvata mu.Moje bi kogato ste izlizali se e kolebael i ne e znael kakvo izpitva..No nedei se provalq samo zaradi nego.Prosto ne si struva.Ako ne e toi vse 6te nameri6 nqkoi koito te obi4a i razbira i 6te si mnogo 6tastliva.Ne riskuvai zdraveto si.
![]()
Kusmet i produljavai napred s gordo vdignata glava
![]()
Let's get away..just for one day..
Нека бъде 'Мачо', но не му позволявай да те разиграва... Прецени това, че колкото и да го обичаш, колкото и да те обича, ти е казал в прав текст в очите че не е готов да бъде до теб...?? Как си го обясняваш..?
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Мила всичко това е наистина ужасноако бях на твое място и знам че Н е гоолям инат (може би защото и аз съм доста инатлива) не бих го търсила, докато не разбере каква ужасна грешка е допуснал, защото наистина е сгрешил! А относно здравето си, мисля че няма по-важно от това, сигурна съм че след случилото се си мн разтроена емоционално, но трябва да почнеш да се грижиш за себе си, да ядеш и т.н. защото може да стане късно ( както с 1 фр - беше й се случило нещо мн подобно) и после вися месец в болница, хранейки се от тръбичка...
а ако не издържаш обади му се и настоявай да се видите САМО двамата за да си изясните какво става, кажи му за проблемите си в училище и изобщо за всичко и го убеди че така ти пречи повече отколкото ако сте заедно, ако мн силно те обича както ти него ще се съберете,а ако не НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА и е прав че ти губи времето =) хайде успехи да кажеш какво е станало
Oooo прочетох я цялата..супер гадно съчуствам ти.. според мен той ще те потърси щом е казал че ще се видите пак
Не можа ли да я съкратиш малко тая история??Иска ми седа я прочета ама вече ме болят очите достатъчно..![]()
Изразявай се по-кратко.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Такам..От една страна темата беше малко дълга,от друга-приятна за четене.Личи си,че учиш в прилично училище-в това можеш да си сигурна.Ако бях на твое място ,тъй като не съм никак инатлива,едвали щях да продължа да се боря за него.Все пак е само едно момче,не си струва да си съсипваш оценките,здравето и живота като цяло заради него,дрън,дрън..Вярно е,не можеш да го отречеш.Нищо не е п-важно от теб самата като личност.Той обаче е забелязал,че наистина го обичаш и е решил,че бягайки ще привлече вниманието ти още повече.Наистина съсредоточи се върху себе си за сега.Просто го изритай от мислите си.Със сигурност имаш приятелки,те са за това.Ако в такива моменти се опиташ да прозреш и малкото хубави неща в живота(защото те са там) никой не можеда ти попречи да бъдеш щастлива.Минало е доста малко време и е нормално да не можеш да спреш да мислиш за него,но с времето всичко си отива, дори нещата които не искаме да забравим.
Доста дълго и объркано , но го прочетох и разбрах , че ти е доста мъчноНо това , че си на 14 не означава нищо ..няма значение кога ще срещнеш истинската си любов ..а ти май си я намерила
пожелавам ти ..ти и Н. да си поговорите да се изясните и да бъдете щастливи
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И той не е сугурен какво иска, може би най-добре е да не си с него.
МИсли малко повече за себе си, не се оставяй чувствата да те водят до такава степен.
Замисли се като зрял човек и продължавай напред. Живеш заради себе си, не заради някой друг нали ?
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
аз бях по същия начин със разликата че не бяхме гаджета той си играеше с мен а аз като някоя овца се влачех по него. и такам еми нз ти си мн наранена + това съм сагласна със всички потребители без това че треало да съкратиш и некфи такиа тех кат ги мързи д ачетат кой ги кара насила ...
hey imax podobna sluchka...xodix s edno momche do predi nqkolko meseca i toi me zarqza kato mi kaza che e nai-dobre da si ostanem fr...v tozi moment izvednaj me nalq qrost i taga... usetix che ochite mi se nasalzqvat i svedox pogled...toi qvno vidq che neshto ne e nared i vednaga mi predloji da izlezem sled daskalo na kafe az kazax ok.prez parvite dva chasa revax kato luda ... posle sprqx i se sreshtnaxme otidoxme da piem kade i po-plqmpaxme si kakto vinagi i posle seki se pribra....i taka nqkolko dena... a zashto ti razkazvam tova se pitash..kazvam ti go che kolkoto i da go obichash moje bi e za dobro da ste fr..ako e za da ste zaedno i toi te obicha no nali kaza che goe strax ot vraska zashtoto nekva go naranila to moje bi toi chaka podxodiqshtiq moment.... potarsi go i mu se izvini za nachina po koito si se darjala i mu kaji che mn darjish a nego i che shto predpochita da ste fr shte uvashish reshenieto mu zashtoto go obichash....AKO OBICHASH NQKOI PUSNIGO NA SVOBODA, AKO SE VARNE ZNACHI E TVOE AKO LI NE NIKOGA NE E BILO TVOE....az ostavix priqteliq mi na svoboda i toi sam doide pak da me tarsi...a prez cqloto vreme si bqxme fr..sega pak xodim...no beshe polaskan ot tova che uvajix mnenieto mu..... napravi go i ti...moje vi togava toi shte vidi che naistina darjish na nego...
aide uspexi![]()
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Наистина си личи, че много държиш на него.. НО според мен не трябва да го търсиш за сега.. остави го сам да те потърси.. покави му малко какво е усещането, че той може да те загуби.. бъде недостъпна, ако има интерес ще дойде сам при теб.. ако не значи не сте били един за друг.
Iskam mnogo da blagodarq na vsi4ki koito mi obyrnaha vnimanie,pro4etoha istoriqta mi i mi dadoha syveti!I sa6to taka da vi kaja 4e sega s1m mnogo 6tastliva za6toto s nego se sybrahme naj-posle!
![]()
![]()
И аз когато бях на 14,бях така силно влюбена или поне така си мислех.
Сега не мога да ти кажа да го търсиш,не мога да ти кажа и да не го търсиш,това си е твоя живот,само ти знаеш как да си го живееш.
Но наистина мисля,че годините са от голямо значение,защото все пак и аз съм била на 14,знам какво е.
Много се радвам,че човека в когото бях влюбена тогава,не прояви желание да бъде с мен,поради горе-долу сходни причини,защото това щеше да си е чисто губене на време.
И знаеш ли какво?Той се оказа прав,макар и тогава изобщо да не бях съгласна с неговите причини да не бъдем заедно.
Прочети моят пост и се замисли,че може и да съм права.