хех...ето ме...първия човек прочел историята ти и писал коментар...
какво мога да кажа...типичен сапунен сериал...но факт е,че и с мен се случи нещо такова...незнам защо но откривам много общо във историите във форума и тази случка,която ме сполетя.
отново малка разлика в годините,само че аз влюбена,а той-нехаещ.
знаеш ли.не си заслужава.ти си момиче.момиче с достойнство.дори не би трябвало да го гониш.
само по 'самодоволната' му усмивка си можела да разбереш,че е ЗНАЕЛ,че го обичаш и е ЗНАЕЛ,че ще го догониш и НЕКА САМО СИ МИСЛИ,че ще се видите пак.
накарай го да съжалява като покажеш безразличието си към него.дори да го обичаш безкрайно много...просто нека да съжалява.за самодоволството и самочувствието...може би просто не те обича и се опитва да те разкара с думите,че не е свестен...уважава те и затова неиска да те нарани...а може би те обича,но компанията му е такава,че ТИ не спадаш в тази група...едно свястно момиче,което ходи със семейството на почивка,което е добро,красиво,но явно не достатъчно 'bad girl' за него.може би просто не си негов тип.

искам да знаеш,че не е важно какво мисля аз или някой друг от този форум.важното е какво мислиш и най-вече ЧУВСТВАШ ти.какво искаш за себе си и какво не,но 100% съм сигурна,че неискаш да бъдеш унижавана по подобен начин...по принцип МОМИЧЕТО трябва да бъде човека,който ще си тръгне,а не момчето.не е работа на момичето да гони момчето и да му се извинява,че е сгрешила...мъжете трябва просто да се примирят,че жените винаги сме прави,дори и да не сме-сме!
той не заслужава вниманието ти,пък камо ли любовта ти.НЕ СЕ УНИЖАВАЙ ПО ПОДОБЕН НАЧИН!![/b]