.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Сестра ми

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
    Neznam dali q pravilno da q biesh ili ne e , ama ako bqh na tvoe mqsto do sega da sam q prebila..
    да не мислиш че не съм бил съм я ревала е 1000 пъти но не помага тия дни забелязах че нещо е по добра дано да не почне отново

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не я бий! Това не е начина Можеш да я заплашиш ама чак пък да я биеш Опитай се да я контролираш по друг начин
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не я бий! Това не е начина Можеш да я заплашиш ама чак пък да я биеш Опитай се да я контролираш по друг начин
    ем аз като я заплаша тя казва Добре няма повече да правя така и на 2-ия ден вече е забравила Ама иначе тия дни съм си доволен от нея.

Вааа, добре че нямам братче или сестра Ама знам какво е положението с братовчед ми - сега е на 5, като беше по малък, особено като сме двамата на село ... абе общо взето изяжда по 2 шамара на ден
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Град
    Shove IT
    Конско преспивателно - друг начин няма

Град
    гр. Варна

Re: Сестра ми

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Хора моля някакви съвети сестра ми е на 5 години обаче адски много се нерви и тропа с крак като полудяла.Когато направи нещо лошо аз и казвам че не е хубаво а тя почва:"ооооо Спри дразниш ме " и такива неща.Точно преди малко излъга майка си че е спала следобед но тя не спеше а си играеше(нали си бях в нас).И аз и казах да не лъже обаче нещо стана че тя кат се ядоса почна да крещи и да ръмжи.Моля кажете как да се оправя с това положение не искам в дома ми 5 годишни крясъци, които започват още като си дойда от училище.
    значи това е много труден етап но ти можеш
    зимаш масата дето се храните и махаш сичко от нея
    купуваш 5-6 въжета и я вързваш здраво
    запушваш и устата
    и с ножа

Според мен не трябва да посягаш на сестра си.След време самата тя ще се озлоби и ще ти отвръща по същия начин по който ти се отнасяш към нея.
    Направи ми впечатление, че всички предлагат бой.Какво се постига с бой?По-добро възпитание-едва лиии .По-добър вариант е да и се караш, но не и да я биеш.
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Повече от фен
    Град
    sofia

Re: Сестра ми

Цитирай Първоначално написано от TheCookie
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Хора моля някакви съвети сестра ми е на 5 години обаче адски много се нерви и тропа с крак като полудяла.Когато направи нещо лошо аз и казвам че не е хубаво а тя почва:"ооооо Спри дразниш ме " и такива неща.Точно преди малко излъга майка си че е спала следобед но тя не спеше а си играеше(нали си бях в нас).И аз и казах да не лъже обаче нещо стана че тя кат се ядоса почна да крещи и да ръмжи.Моля кажете как да се оправя с това положение не искам в дома ми 5 годишни крясъци, които започват още като си дойда от училище.
    значи това е много труден етап но ти можеш
    зимаш масата дето се храните и махаш сичко от нея
    купуваш 5-6 въжета и я вързваш здраво
    запушваш и устата
    и с ножа

Според мен не трябва да посягаш на сестра си.След време самата тя ще се озлоби и ще ти отвръща по същия начин по който ти се отнасяш към нея.
    Направи ми впечатление, че всички предлагат бой.Какво се постига с бой?По-добро възпитание-едва лиии .По-добър вариант е да и се караш, но не и да я биеш.
    Знам аз никога не съм я бил и няма ама Наистина си е доста голям инат просто незнам толкоз ми е гадно кат почне да се инати че ми идва да се самоубия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си