- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ на секса за 1ви път през 1вия месец от връзката?
+1Първоначално написано от Junona
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
НЕ естественоАко говорим за първи път, трябва да минат минимум 4-5 месеца..
![]()
Тука дза секс за една вечер ли говорим?Егати връзката
Както и да е... ако е бързо-развиваща се...
ТВЪРДО ПРОТИВ!!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе и аз бях против, ама като обърнете 4-5 бири и ви изкочи някоя какичка, да видиме как се отказва.. (личен опит)![]()
Pagani Zonda
xax ми така си еПървоначално написано от Xeon
![]()
Против защото повечето момчета си хващат гаджета за бройката чакат да им пуснат и ги зарязват!!!
НЕ...
F_CK
All I need is U! :P
не мисля че има голямо значение- който си е женкар си остава женкар дори да му пуснеш на 12тия чесец пак ще те зареже![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Зависи от човека .. от това как мисли и какво ще предприеме ...
.. Всеки си има лично мнение и виждане по въпроса .. Аз не бих го направила![]()
Против
..а желанието - ако и двамата го искат , защо да не го направят още на първата вечерПървоначално написано от prokyrocheto
![]()
ако е някоя пиянска вечер...за
Просто аз
и аз сам против.то и малко достоинство ще е нужно за да продалжиш тази връзка.Пуснеш ли му веднага представи си кви ще са му мислите за теб а и няма да си му интересна а това е нужно за да те опознае и разбере
Ъм точния пример,който ми даде 14-18г.. 1 месец връзка ТВЪРДО ПРОТИВ. Но,ако целта на връзката е именно взаимно сексуално уледотворение,защо не! какво няма да се чака половин година я! ама това става на въпрос за приерно 20г... жена и мъж,които знаят какво искат и са наясно какво правят,а не някоя 14г пикла с някой 18г батко!
аз гласувах ЗА
Вярно е че доверието се печели с времето но 1 месец ми е напълно достатъчен да опозная който и да било.В крайна сметка това е просто секс ...
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Ем на мене лично ми се е случвало да правя секс на първия 1 и половина,обаче ходихме година почтиЗависи наистина какви са отношенията и кой за какво е с другия
![]()
![]()
Ne zнaeш kaкvи neщa tи naпRaviх нa уm tolкoвa pЪti
Не е нужно и връзка да има ,щом има нужди .... аз съм ЗА![]()
твърдо против, в една връзка трябва повече време за да се опознаят тия хора..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Аз съм твърдо против...
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...