- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прав ли е?
Според мен, той не е бил прав. Другите може да не харесват това, което правиш, да се смеят, обиждат и т.н., но щом той е с теб би трябвало да те защити и да не те обижда. Ако той мисли като тях има други начини да го покаже, да го каже или просто нищо да не казва.
Ще го зарежеш само заради това, че е казал истината и тфа което е мислил?![]()
Прочети цялата тема и ще разбереш,че не е само за това....Първоначално написано от The_iMMortal_f
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ми кофти е, да. Все пак 2 години сте били заедно и той малко не се е усетил... Поговори с него, ако отново няма резултат... Няма смисъл. Можеш да си намериш някой, който ще те оцени.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Прочетох я.Н можеш да лишиш човек от мнение.Тфа че не е до теб може в теб да е вината..Баси никога няма 100 % един виновен.Вината е в двамата..като те гледам си много взискателна и притенциозна..Или говори с него..Но не можеш заради това,че не те подкрепял да го режеш.Ами ако наистина не вижда перспектива в решенията ти кфо??Да те подкрепи ли пак??? И това че си безхарактерна няма да ти помогне щом си виждала че не е за за теб все едно си го лъгала..Перспективи за брак виждаш ли?Първоначално написано от BeBsItO
Сори, тфа беше базик
не бил учил не пипвал учебник-еми нека тфа той си го знае и си го решава..Що косура да е в него не можах да разбера.
spored mene da go zareje6,nameri si po-dobur,ne si zaslyjavaПървоначално написано от BeBsItO
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Въобще не е прав. Съвсем спокойно мога да кажа, че всички, които се хилят безпричинно, както в случая, са пълни идиоти!
След като нещо не ти хареса трябва да се хилиш ли ?! Според мен е най-добре да запазиш мълчание и да не казваш нищо. Ако ти е по-близък човек можеш да споделиш след това, но иначе си е чиста проява на идиотизъм.
Don't tell me what I can or can't do !
Подкрепям!!Също и кретенизъм.Първоначално написано от Boyd
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Много добре те разбирам... Чувстваш се сякаш няма къде да мърдаш. Неискаш да нараняваш, затова си склонна да се самонараняваш.
Разбирам, че тези неща са ти доста голямо бреме...
Аз например 3 години съм с едно момче, през какво ли не сме минали, а съм на твоите години.Но продължаваме все пак...
Човек понякога постъпва неправилно, казва/прави грешки... Случва се. Но вече е кофти, когато е умишлено. По-важно е ти дали го обичаш, какво чувстваш към него. Важно е ти самата какво искаш!!! Ако искаш да сте заедно, но едновременно той ти се качва по този начин на главата - поговорете си сериозно за връзката си и отношението му към теб. Дано помогне. Разговорът е решение на проблемите....
успех и всичко хубаво.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
В един момент тряя да помислиш и за себе си![]()
Решихме до вторник да не се виждаме и чуваме......и да видим какво ще стане. Това е 1 вата ни раздяла за толко дълго....за 2 години.... ;( ох мн ми е гадно
Е,така работата се променя.Първоначално написано от BeBsItO
И аз много се хиля като има някаква
изява в училище,просто ми се струва
детинско(или не се чува,или има нещо забавно).
Така че може да не е толкова черен
приятелят ти.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз се чудя как така 2 години си с някой, който както сама казваш никога не те подкрепя в нищо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Любов. Обичам го просто.Първоначално написано от Wrathchild