.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тя му изневерява

taka,haresvam edNo momche,ima si gAdje..kofti..no namerih snimka an priqtelkata mu,na koqto edno momche(ne toi) gol do krasT q gu6ka i tq se hili...da mu q pokaja li... ;( mn se 4udq,za6oto ne iskam zaradi men da skasat,no toi e revniv i sam sig 4e 6te se skarat jestoko ako q vidi....a az mn go haresvam HELP

т.7
    krem4et0
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Емии може пък снимката да е от преди да тръгнат ако е така ще излезнеш интригантка и така може да те намрази че се опитваш да ги скараш мисли преди да го направиш .. пък и не забравяи че все пак тя му е приятелка и може да го излаже нещо (ако е правена след като са тръгнали) и пак ти да излезнаеш виновната.

Или пък да са много добри приятели ?
    Все пак, мое мнение е, че не трябва да им се месиш.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Емии може пък снимката да е от преди да тръгнат ако е така ще излезнеш интригантка и така може да те намрази че се опитваш да ги скараш мисли преди да го направиш .. пък и не забравяи че все пак тя му е приятелка и може да го излаже нещо (ако е правена след като са тръгнали) и пак ти да излезнаеш виновната.

snimkata e pravena sled kato sa tragnali,sigurna sam 4e ako q vidi 6te poludee napravo,nqma da mu minat"prosto priqteli"
    shte q pratq ot falshiv e-mail ili skype...no se 4udq o6te
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

1 ако ти не си убедена, че тя му изневерява - защо ще я пращаш? (Освен от чиста проба женска злоба и ненавист, ама се надяваме не е такъв проблема )
    Greets

Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    1 ако ти не си убедена, че тя му изневерява - защо ще я пращаш? (Освен от чиста проба женска злоба и ненавист, ама се надяваме не е такъв проблема )

problema e 4e sam vlubena v nego pove4e ot godina

Worst case scenario - той го приема някак, но му е гадно и страда заради това.
    Или пък скъсат, но не му се занимава отново с цялата работа толкова скоро.

Невежеството е блаженство, или поне така са ми казвали Лично мнение - недей да я пращаш.
    Greets

Град
    ВаРнАаАа
    Ми ако тва момиче си го заслужава..прати я Ама знай,че всичко се връща И все пак ако бях аз щях да я пратя..може да е много злобно,гадно и детинско ама кода напрая!Нали ще получа каквото искам!В тоя живот трябва да тъпчеш другите за да си добре

macka,razbiram te napulno...
    ako iska6 da skasat,koeto e dobre za teb...prati q...shte se skarat akkto ti kaza..ti gi poznavash...ne nie...
    no pomisli i za nego,za ad e s neq,zna4i ima 4uvstva...kak shte mu e posle...
    v kraina smetka,tvoq shans se yvelichava pomisli dobre

NO,ima i oshte neshto,ti go obi4a6,toi e s druga,koqto uj mu izneverqva,eee......iska6 li da go mamqt taka toi da i vqrva !?!

Град
    Саламанка,Испания
    И аз мисля така,недей да я пращаш,по-добре сам да научи
    Reality is wrong,dreams are for real.

zna4i iskam toi da e happy,iskam tq da ne go mami....ve4e sam ybedena 4e mu izneverqva..... iskam da sam s nego
    izvinqvam se na vsi4ki za temata,prosto sam ot4aqna i iskam savet
    sladuri

Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    И аз мисля така,недей да я пращаш,по-добре сам да научи
    Мъжка солидарност?
    Ако му изневерява - той все някога ще разбере.
    Greets

А защо не се опиташ да поговориш с нея ,или да разбереш по някакъв начин дали наистина му изневерява без тя да знае!?

Пращай, разбира се Нещата могат да се развият само в твой интерес.
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Щом искаш да тръгнеш с него и го харесваш, пращай.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се меси.Ако тя му изневерява,лъжата и ще излезе наяве.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6om my e iznevirila,trqbva da si go poly4i,prati snimkata,kakvoto stane,stane,moje da stane ne6o i m/y vas ne se znae,kusmet
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ти пък откъде си сигурна че му изневерява

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не се меси.Ако тя му изневерява,лъжата и ще излезе наяве.
    Точно така! Няма смисъл да се бъркаш, той сам ще разбере скоро
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Това пък е възможно най - глупавото нещо , което аз страшно много ненавиждам - някой да се бърка в чужди връзки . Патила съм си от такива "приятели" .Не пращай снимката и не се меси .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
    zna4i iskam toi da e happy,iskam tq da ne go mami....ve4e sam ybedena 4e mu izneverqva..... iskam da sam s nego
    sladuri
    Оф,абе ае моля ти се...
    искала той да е щастлив??
    Не,в момента мислиш само за себе си
    въобще не ти пука за него...
    ти от къде знаеш,че той не е щастлив с нея и няма да се съсипа,ако го разбере??
    ае стига с тва искам той да е щастлив....искаш ти да си щастлива, не той

Мега фен Аватара на mynichka
    Не се меси..само ще им развалиш връзката ..за да може на теб да ти е добре ...щом е с нея ..сигурно има силни чувства ..дори и да скъсат ..едва ли на 2рия ден ще се втурне при теб ..можеш само да се надяваш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Цитирай Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
    sladuri
    Оф,абе ае моля ти се...
    искала той да е щастлив??
    Не,в момента мислиш само за себе си
    въобще не ти пука за него...
    ти от къде знаеш,че той не е щастлив с нея и няма да се съсипа,ако го разбере??
    ае стига с тва искам той да е щастлив....искаш ти да си щастлива, не той
    naprotiv za men e po-vajno toi da e 6tastliv i mislq 4e e 6tastliv s neq kakvo zna4enie ima na men kakvo mi e !?! moje bi nqma da q pratq ...

ти не може да си сигурна,че му изневерява.НЕ им се меси

А така! Прецакай я оная кранта и след като скъсат се погрижи за това да плаче на твойто рамо, след това можеш да го изнасилиш баси...много грубо се получи ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си