- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя му изневерява
Направо като в "дързост и красота"Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Ако му пратиш снимката и им се месиш в отновенията значи си ебати ТЪПОТО ПАРЧЕ !!!!!!!
az ako sum i nqkoq
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
az sum protiv ama na fona na tolkova polojitelni komentari moq mai nqma da ima nikakvo zna4enie...Първоначално написано от 0li-
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Това не означава, че му изневерява...Може да са просто приятели... Не се меси по-добре.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Ее значи, не разбрахте ли, че не тряя да се мешате във взаимоотношенията на другитеКво като има такава снимка, ти все едно нямаш приятели.Пък и той може да знае.. Ама все тая кво е всъщност, не тряя да им се бъркаш!!
Jenskata zloba i jajda za intriga...krai nqma!Vseki ima pravo na li4en jivot,eventualo i te dvamata imat pravo na LI4NA vruzka!Pove4e ot qsno e,s kakva cel bi pokazala vuprosnata snimka!kakvo smqta6,4e sled kato mu q pokaje6(nali toi e m.revniv,ha)toi 6te q skusa i 6te zajiveete 6tastlivooo v stranata na 4udesata!?
Сещам се точно за една такава снимка..но наистина не прибързвай....трябва да си сигурна в това..че снимката е от скоро..и тогава да му кажеш..но наистина ако му изневерява,редно е да знае,не заслужава тя да го лъже и да му кръшка с други!
Откъде си сигурна на 100%, че тя му изневерява? Това, че някакъв гол до кръста я е прегърнал не доказва нищо - може да са просто приятели.
При мен имаше същата история. Една фр намери снимки на гаджето на момчето, което харесвам и на снимките тя се целуваше с друг. В крайна сметка тая фр му каза и скъсаха. В последствие се оказа, че снимките са стари. Е не се сдобриха, но поради други причини, не заради снимките. Така че да не се окаже и при теб нещо такова накрая... А и не забравяй, че жените сме много хитри - ако знае как да играе и какво да казва ще го излъже и той ще й повярва. После нещата ще се обърнат срещу теб. Когато същото стана с моя човек не аз, а мойта фр му каза за снимките, малко слез това му написах смс, че може да разчита на мен и му оказах подкрепа. Може и ти да направиш нещо такова, но не знам какви са ви отношенията с това момче. Ние бяхме много близки и точно един такъв смс си беше на място. Ако сте си близки приятели можеш да направиш нещо такова, но ако не сте по-добре не се мешай изобщо, нека сам да разбере.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Каква си ти, че да им се месиш в отношенията?![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
nqma da q pratq re6ih...ybedena ve4e ot isto4nici 4e tq mu kra6ka....pak nqma da q pratq...
za6toto toi 6te se sasipe totalno..a iskam da e 6tastliv...qvno s neq e...
blagodarq mnogo na vsi4ki...![]()
![]()
![]()
a kolkoto do men..tva 4e go obi4kam pove4e ot 1 godina ni6to ne zna4i![]()
![]()
ms pak na vsi4ki,koito pisaha v temata
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Браво, мацка.Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.