- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам вече ...
И двамата сте квит - той ти е изневерил, ти на него. Причините за изневерите не си ги споменала, но само едно въпросче искам да те питам - ти защо му изневери?
Когато ревността надвишава нормите наистина не е много приятно, но в такива ситуации - стараеш се да не я предизвикваш или зарязваш ревнивеца. Ако го обичаш наистина говори с него и му обесни още веднъж, че в миналото и двамата сте сбъркали, но де се греши е човешко и всеки има право на втори шанс, ти си му дала неговият, нека и той ти даде твоят втори шанс... Опитай се да го убедиш, че няма от какво да се притеснява и го помоли да те остави да му докажеш, че може да ти вярва отново. Едновременно с това се постарай да не го дразниш и да не разпалваш ревността му.Дори и с тия смсчета-ебавки. За теб и за приятелите ти може да е само базик, но след изневярата гаджето ти е изгубило доверието си в теб и сего дори и най-малката закачка и лиготия с някой твой фр би го осъмнила...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..