.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Очила..

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Очила..

Здравейте.Имам проблем Напоследък адски много ме боли главата и майка ми казва, че най верочтно е от очите.Лятото хич не ме болеше, но само като започнахме училище и бааам.Вероятно имам някакви проблеми с виждането на близо, защото по принцип уча доста ...
    Та, искам да питам тези с очилца Ако има някой само с диоптери за близко и ако не са големи постоянно ли трябва да се носят?ЗНам, че ще ми кажете, че не сте оптици, аз в Понеделник ще ходя на лекар, но просто ми е любопитно Или ще е както предполагам - да ги нося,когато чета или уча?
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Да, има такива очила.
    В понеделник очния ще ти каже дали ще ги носиш само като четеш и пишеш или постоянно.

Град
    Банско
    Очилата с малък диоптър не се носят постоянно. Само когато четеш, учиш, гледаш телевизия или си пред компютъра..
    So that each and every woman could find her perfect guy

Цитирай Първоначално написано от narkotikche
    Очилата с малък диоптър не се носят постоянно. Само когато четеш, учиш, гледаш телевизия или си пред компютъра..
    и аз съм така от начало е малко странно,но бързо се свиква

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Хм,аз също съм с малък диоптър и трябва да ги нося постоянно,така че съм съгласна с мнението на Jaffs.Каквото ти каже лекаря,това ще бъде.Колкото до това очилата ти да са само за четене и учене-най-добре като ти правят стъклата им кажи да ти сложат и антирефлексно покритие (за компютър),вярно че ще ти излезе по-скъпо,ама компютъра в крайна сметка най-много ти уврежда очите.Той и очния ще ти го каже де.

Да беше изчакала до понеделник.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    abe nai dobre xodii na o4en toi shti kaje ...

az sa taq sedmica su66to shte si zimam caisi ama za dale4e i s 1.0 diopter
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

А някой ще може ли да каже каква е цената на очила, защото и аз сигурно ще слагам скоро?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами зависи от стъклата и от рамките.Лично аз си взех рамките от едно място,а стъклата ми ги сложиха на друго.Ако искаш квадратните рамки,които са модерни в момента,ще трябва да се изръсиш повечко.Моите са такива,и общо взето едва намерих в София магазин,където да не са само "маркови" рамките.Взех си ги за 45 лв ако не се лъжа.Колкото до стъклата,излязоха ми 55 лв,-1 диоптър са,тоест за късогледство,и са с антирефлексно покритие за компютър.Също така когато носих рамките за да ми сложат стъклата,ми казаха че моите рамки няма да станат,ако ми е положителен диоптъра (тоест за далекогледство),но аз съм късогледа.Нз дали с всички квадратни рамки е така де...Всичко е много относително.

Мерси много!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    varnen4e, благодаря ти за негативното отношение.Можеше да си спестиш твоя тъй важнен за мен отговор (:

На останалите - благодаря (: Поуспокоихте ме
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен
    emi za cenata na si4ki o4ila sa razli4ni zavisi ot ramkata ... ;]]
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си