- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Два, най-вероятно задавани, въпроса
Интересувам се от две неща:
1. Харесвам си едно момиче, но живея на 10км извън София, а тя в София в точно обратната посока. Имам си транспорт, но ми се струва, че ще е доста трудно. Вие как смятате?
2. Тя няма и 170см, а аз минавам 180см(по-малка е от мен с половин година, и двамата сме 8 клас). Малко се притеснявам....![]()
Не се притеснявай.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Еми това,че си далече не би те спряло,ако наистина искаш да си с нея.Нито пък ще ти пречи,че тя няма 160 см или 170 см.
Човече ти ме уби!!! Разстоянието между вас е незначително малко, какво са 10км?! Това, че е ниска също не бива да те притеснява, все пак по-добре отколкото тя да беше по-висока... Божеее, 10км не са нищо бе човек, не се шашкай толкова, 10км са малко...
10км не са нищо бе човек ако наистина я обичаш нема да те спрат некфи 10 км
П.П. - моето гадже снощи него спряха 30км а ти пък се спираш от некфи 10км
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
хах 10 км нищо не са за няколко мин си при нея ... а това за височината не е проблем ... една моя приятелка в висока 155 см а гаджето й 190 см![]()
![]()
но това въобще не им пречи така че спокойно
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Много сериозни проблеми имаш...![]()
![]()
Сега сериозно... 10 км са супер малко... а това, че си по-висок от нея с около 10см е нормално... Проблем щеше да е, ако тя е с 10см по-висока от тебе, ама такаа... супер си е![]()
еlsy![]()
направо страшни проблеми![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Пали джапанките и отивай в София .. по бързо .. 1.60-1.70 .. и ти какво като си по висок да не си хванал господ за ....
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ей заекя да бегаш от тука!
много сложни въпроси те мъчат нещо, като гледам по-скоро си търсиш пречина да печелиш време
![]()
от къде си?
Не мисля, че трябва да се притесняваш толкова много от това.
+1Първоначално написано от Люси
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Абе не е шега работа. Тия 10км за София са си много! С тия задръствания я стигне за 2 часа я не! Сериозен проблем е!
Amantes amentes
+tva i,kakvo zna4enie,4e e po-niska,az sum 1.55,a toi 1.80Първоначално написано от Зелената фея на отбора
qko e,spx ne se pritesnqaii
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
Ако се харесвате се взимайте, кво др да кажа
![]()
Ква дилема само![]()
za viso4inata ste si idealni. za rastoqnieto koeto vi deli, mislq, 4e ne e mnogo, no ti sam nai-dobre moje6 da preceni6. nali uj za lubovta nqmalo graniciuspeh