.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Kontracepciq

Hybrid View

Kontracepciq

съжелявам темата може да я има ве4е но искам да питам все пак зна4и ситуацията е следната..пих ескапел след секс две седмици след това стана гаф и презерватива се скъса пих пак..м/у две менструации и сега ми закъснява с около 5 дена..попринцип ми е нередовен но мн се притеснявам..след първия ден от закъснението си правих тест и бе6е отрицателен, но нз дали е от4ел правилно, ина4е ме болят гърдите и корема(симптоми 4е 6те ми идва) но това е ве4е 5 дена да се притеснявам ли? ПЛС 4акам отговор
    Моля някой ако може да ми помогне mersi

Нормално е, това хапче все пак ти обърква хормоните. Не случайно не трябва да се пият повече от 2 НА ГОДИНА...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hottie
    Guest
    Оооооо щом си пила 2 за толкова малък период от време може да си си направила много големи усложнения...да не кажа почти необратими...недай си боже. Затова отивай на гинеколог !

Град
    Банско
    Ако постоянно ти се случва това с презерватива, да се къса.. Вместо ескапел отиди на лекар да ти предпише противозачатъчни. Е.. би трябвало да имаш поне 17-18 години .. ако не намери си друг начин да си решиш проблема
    п.с. Ескапел се пие макс. 2 пъти годишно за предпочитане в период от 6 месеца
    So that each and every woman could find her perfect guy

Мега фен Аватара на mynichka
    оф ..еми лекар
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

vyprosa mi e moje li da sym bremenna znam kakvi riskove krie hap4eto...

tupa si.
    parolata mi e mangoGGG

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Оооооо щом си пила 2 за толкова малък период от време може да си си направила много големи усложнения...да не кажа почти необратими...недай си боже. Затова отивай на гинеколог !
    Чак пък толкова. Да, четох темата която беше направила за ескапел и не казвам, че не може да се случи, а че се случва рядко, иначе закъснението или подраняването на цикъла е нормално, ама едва ли ще се стигне чак до лекар.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    София
    Не може да си бременна - хапчето си деиства. То за това се притесняват съформниците
    9 клас

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от petervuto
    Не може да си бременна - хапчето си действа. То за това се притесняват съформниците
    9 клас

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от narkotikche
    Ако постоянно ти се случва това с презерватива, да се къса.. Вместо ескапел отиди на лекар да ти предпише противозачатъчни. Е.. би трябвало да имаш поне 17-18 години .. ако не намери си друг начин да си решиш проблема
    п.с. Ескапел се пие макс. 2 пъти годишно за предпочитане в период от 6 месеца
    Съгласна съм с всичко ,само не разбрах защо тряба да 17-18?!

Град
    Пловдив
    Дал Господ доктори..трябва да идеш!
    ChoCoGirL..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си