- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kontracepciq
съжелявам темата може да я има ве4е но искам да питам все пак зна4и ситуацията е следната..пих ескапел след секс две седмици след това стана гаф и презерватива се скъса пих пак..м/у две менструации и сега ми закъснява с около 5 дена..попринцип ми е нередовен но мн се притеснявам..след първия ден от закъснението си правих тест и бе6е отрицателен, но нз дали е от4ел правилно, ина4е ме болят гърдите и корема(симптоми 4е 6те ми идва) но това е ве4е 5 дена да се притеснявам ли? ПЛС 4акам отговор
Моля някой ако може да ми помогнеmersi
Нормално е, това хапче все пак ти обърква хормоните. Не случайно не трябва да се пият повече от 2 НА ГОДИНА...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оооооо щом си пила 2 за толкова малък период от време може да си си направила много големи усложнения...да не кажа почти необратими...недай си боже. Затова отивай на гинеколог !
Ако постоянно ти се случва това с презерватива, да се къса.. Вместо ескапел отиди на лекар да ти предпише противозачатъчни. Е.. би трябвало да имаш поне 17-18 години .. ако не намери си друг начин да си решиш проблема
п.с. Ескапел се пие макс. 2 пъти годишно за предпочитане в период от 6 месеца![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
оф ..еми лекар
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
vyprosa mi e moje li da sym bremenna znam kakvi riskove krie hap4eto...
tupa si.
parolata mi e mangoGGG
Чак пък толкова. Да, четох темата която беше направила за ескапел и не казвам, че не може да се случи, а че се случва рядко, иначе закъснението или подраняването на цикъла е нормално, ама едва ли ще се стигне чак до лекар.Първоначално написано от the_hottie
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Не може да си бременна - хапчето си деиства. То за това се притесняват съформниците![]()
9 клас
Съгласна съм с всичко ,само не разбрах защо тряба да 17-18?!Първоначално написано от narkotikche