- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- palnolunie v germaniq
Nqkoi zapoznat li e koga e palnolunie v Germaniq ????![]()
Искрено те моля да кажеш, че се шегуваш![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И азПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ne se sheguvam. . . namiram se v Germaniq , no ne sam zapoznata s tova, koga e palnulunieto tuk ...... Trqbva mi za edna dieta na palnolunie...nqkoi znae li koga e ... ? ;(
М НЕ АЗ НЕЗНАМ...А ТАМ ИМА ЛИ ЛУНА ИНАЧЕ?
защото ,както вече казах в Холандия няма.![]()
chokolate_girl, и аз знам, че в Холандия нямаСледователно и в Германия няма .. та, нали това са два съседни града.Нормално е
.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Холандия и Германия два съседни градаПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
![]()
О,Боже! Спрете, моля ви...Отчайвате ме...
Холандия и Германия били съседни ГРАДОВЕ...и луна нямало...
О, скъпи мои!Никой в този форум ли не е чувал за така нареченото нещо "Ирония" ? Мисля, че не.И пак си помислете кой кого отчайва.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
kak shte nqma luna. . . . ima est.!!!
Сигурно луната се вижда само от България....
Сестра ми е в Германия.. и каза, че доста пъти я е виждала![]()
България и Германия не са толкова далече от към географска ширина и би трябвало там да има пълнолуние когато и тук!![]()
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
О,Боже! Спрете, моля ви...Отчайвате ме...
Холандия и Германия били съседни ГРАДОВЕ...и луна нямало...
Скъпа ,нещо не си информирана много по темата.аз знам ,че Холандия и Германия са 2 различни западни държави.Но мога да ти кажа ,че съм живяла там доста време и всяка нощ ,излизайки на терасата съм се заглеждала в небето,а то е осеяно със звезди,но и без следа от луна.Ти явно не си била там,за да знаеш точно какво има и какво не.Затова мога да ти кажа,че в Холандия няма луна.Аз поне нито 1 път не съм я видяла.А това че някой е видял луна в Германия си е друг въпрос.
Не знам, ама ако бях модератор (самоназначен) много от вас биха пострадали.![]()
ама те градове ли са?Първоначално написано от Elisa`Day
аз мислчх,че са села
![]()
![]()
Тая тема е просто МЕГА ЗЛЕ! Кви ги дрънкате бе ...... Германия и Холандия - ДВА СЪСЕДНИ ГРАДА![]()
Нямало Луна .... лелеле не не не не не не не не.....към авторката на тази "невероятно умна " тема : Абе момиче ти кво си мислиш ,че като си в Германия си на друга планета ?Е много грешиш! Аз също съм в Германия- Има луна ,защото ЛУНАТА Е ЕДНА!!! Когато има пълнолуние в България, то го има НАВСЯКЪДЕ!!! просто ти се чудя на акъла........
П.С.- сори че така леко избухнах ,но не се сдържах!![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Тъпа си!Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
За твое сведение не навсякъде лунното затъмнение започва по едно и също време!!!
НЕ забравяй,че има понятия като Географска ширина и Географска дължина,които играят доста ГОЛЯМА роля в това,кога и къде ще може да се наблюдава пълнолуние!!!![]()
Ще ти дам прост примерЧастичното слънчево затъмнение тази година започна във Варна около 11:15ч.,в Силистра около 11:28,а в София около 11:42ч.,а в някои части на България не се виждаше ВЪОБЩЕ!!!
По темата :Порови се малко из нета и 100% ще намериш инфо в някой германски сайт/форум по астрономия![]()
Vsashnost az ti se chudq , kak moje v BG i Germaniq palnolunieto da e po edno i sashto vreme. . . .![]()
![]()
Ti dobre li si ???
![]()
НЕ там не само няма Луна ТАМ НЯМА И СЛЪНЦЕ, и в 2та нямаПървоначално написано от Goddes`
нали са съседни градове
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!