.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

palnolunie v germaniq

Nqkoi zapoznat li e koga e palnolunie v Germaniq ????

Искрено те моля да кажеш, че се шегуваш
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    И аз
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

там има ли луна въобще ,защото в Холандия няма

.

Ne se sheguvam. . . namiram se v Germaniq , no ne sam zapoznata s tova, koga e palnulunieto tuk ...... Trqbva mi za edna dieta na palnolunie... nqkoi znae li koga e ... ? ;(

М НЕ АЗ НЕЗНАМ...А ТАМ ИМА ЛИ ЛУНА ИНАЧЕ?
    защото ,както вече казах в Холандия няма.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    chokolate_girl, и аз знам, че в Холандия няма Следователно и в Германия няма .. та, нали това са два съседни града.Нормално е .
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    chokolate_girl, и аз знам, че в Холандия няма Следователно и в Германия няма .. та, нали това са два съседни града.Нормално е .
    Холандия и Германия два съседни града

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    О,Боже! Спрете, моля ви...Отчайвате ме...

Холандия и Германия били съседни ГРАДОВЕ...и луна нямало...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    О, скъпи мои!Никой в този форум ли не е чувал за така нареченото нещо "Ирония" ? Мисля, че не. И пак си помислете кой кого отчайва.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на girl91
    Сигурно луната се вижда само от България....
    Сестра ми е в Германия.. и каза, че доста пъти я е виждала
    България и Германия не са толкова далече от към географска ширина и би трябвало там да има пълнолуние когато и тук!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Скъпа ,нещо не си информирана много по темата.аз знам ,че Холандия и Германия са 2 различни западни държави.Но мога да ти кажа ,че съм живяла там доста време и всяка нощ ,излизайки на терасата съм се заглеждала в небето,а то е осеяно със звезди,но и без следа от луна.Ти явно не си била там,за да знаеш точно какво има и какво не.Затова мога да ти кажа,че в Холандия няма луна.Аз поне нито 1 път не съм я видяла.А това че някой е видял луна в Германия си е друг въпрос.

Не знам, ама ако бях модератор (самоназначен) много от вас биха пострадали.

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    ама те градове ли са? аз мислчх,че са села

Тая тема е просто МЕГА ЗЛЕ! Кви ги дрънкате бе ...... Германия и Холандия - ДВА СЪСЕДНИ ГРАДА Нямало Луна .... лелеле не не не не не не не не.....към авторката на тази "невероятно умна " тема : Абе момиче ти кво си мислиш ,че като си в Германия си на друга планета ?Е много грешиш! Аз също съм в Германия- Има луна ,защото ЛУНАТА Е ЕДНА!!! Когато има пълнолуние в България, то го има НАВСЯКЪДЕ!!! просто ти се чудя на акъла........

П.С.- сори че така леко избухнах ,но не се сдържах!
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    Тая тема е просто МЕГА ЗЛЕ! Кви ги дрънкате бе ...... Германия и Холандия - ДВА СЪСЕДНИ ГРАДА Нямало Луна .... лелеле не не не не не не не не.....към авторката на тази "невероятно умна " тема : Абе момиче ти кво си мислиш ,че като си в Германия си на друга планета ?Е много грешиш! Аз също съм в Германия- Има луна ,защото ЛУНАТА Е ЕДНА!!! Когато има пълнолуние в България, то го има НАВСЯКЪДЕ!!! просто ти се чудя на акъла........

П.С.- сори че така леко избухнах ,но не се сдържах!
    Тъпа си!
    За твое сведение не навсякъде лунното затъмнение започва по едно и също време!!!
    НЕ забравяй,че има понятия като Географска ширина и Географска дължина,които играят доста ГОЛЯМА роля в това,кога и къде ще може да се наблюдава пълнолуние!!!
    Ще ти дам прост пример Частичното слънчево затъмнение тази година започна във Варна около 11:15ч.,в Силистра около 11:28,а в София около 11:42ч.,а в някои части на България не се виждаше ВЪОБЩЕ!!!

По темата :Порови се малко из нета и 100% ще намериш инфо в някой германски сайт/форум по астрономия

Vsashnost az ti se chudq , kak moje v BG i Germaniq palnolunieto da e po edno i sashto vreme. . . . Ti dobre li si ???

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Goddes`

НЕ там не само няма Луна ТАМ НЯМА И СЛЪНЦЕ, и в 2та няма нали са съседни градове
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си