- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- `````````
`````````
олеее искам тоя плакат на Симпъл План искам гооо кажи ми кво искаш да ти намеря
Мога да ти предложа на Училищен мюзикъл![]()
Ами плакат на Зак от Училищен мюзикъл?!![]()
Miley Cyrus имам нейн плакат от Браво аз искам на Wentworth Miller
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Miley Cyrus имам нейн плакат от Браво аз искам на Wentworth Miller
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
imam plakati na the simpsons i na hsm3 imam o6te karti4ka na miley cyrus s avtograf,no ot zad e ashley tisdale su6to s avtograf
lovkam panik
mn mi tr na Evanescence - Amy Lee pls pishi za poveche kontakti.. i na hsm sbshto molq vii![]()
![]()
![]()
Имам на High School Musical,Miley Cyrus,Hannah Montana
Пиши за инфо ...
аз търся на evanescence,wihtin temptation,slipknot, tarja turunen...а имам на...
high school musical / the prodigi
metallica / evangeline lilly
pink / cristiano ronaldo
Ако някой иска или има от по горе посочените да пише
Аз искам на TH от хай клуб.Имам един мега голям плакат на HSM3![]()
Пиши на ЛС ако те интересува
Аз искам да видя снимки на тея на аврил пиши на скайп: dessito_5
I'm the best damn thing that your eyes ever seen!!!
izvinqvam se za maimunicata,ama se precaka kompaznachi tursq na evanescence,wtihin temptation,slipknot,nigtwish(s tarja) no nai-vajen mi e na Evanescence ..v zamqna predlagam na:
Pink,H2O,The Prodigy,Paramore,Happy Feet,Chris Brown,High School Musical,Christiano Ronaldo,Simple Plan,Hannah Montana,Metallica,Ashely Tisdale,Wentworth Miller,Chad Michille Murray,Paris Hilton,Paris i Nicolle,Dr.House,H.I.M,US5,Lenny Kravitz,Aerosmith i drugi..su6to i karti4ki s aftograf na Zac Efron,Miley Cyrus,US5, i Freddy Mercury(ne se pi6e taka mai).. pi6ete na skype this_is_the_new_shit_9
![]()
Имам и на ХСМ много и на Ванеса и на Зака и на Ашли,на Майли 3,и на една друга от Хана Монтана.Видях че търсите и на Токио Хотел имам също много и на Slipknot и на Amy ,както и много други.
искам този на антонио бандерас моляте...пиши ми лично![]()
Първоначално написано от ACDC18
Аз имам от Паралелито. И на Карибски пирати имам. В замяна търся на Twilight, Edward, H.I.M., Ville Valo.
ще взема този на JB от немското БРАВО..имам един на HSM и съм готва и да платя/не огромна цена ест.
If you want something,you've got to fight for it in this world.
/Eminem/
az t1rsq na rihanna ako nqma6 plakati moje nqkoi stranici samo za ne qaky ima6 ili samo statii,az imam na hsm,miley idr-te
Аз търся на Токио Хотел и Здрач и имам почти сякакви пишете ми на email: tokio_hotel_fenove@abv.bg
Търся на всякакви от Дисни - Майли, Тейлър Суифт, Емили Осмънт, Селена Гомез... Имам и за разменяне доста, също. Ако искате повече инфо - ЛС.
Няма опiiicaнiiiэ. xD
horaaaaaaa iska ot hiclub plakata na mcflyyyyyy pls koito moje da mi go dade neka mi pi6e na e-mail viktori961@abv.bg plsssssssssssssssssssss
Нека победим себе си,за да победим целия свят!!!
искаам наа Chad Michael Murray .. скайпа ми е sabina_pz1 ако нещо ме намери![]()
Мога да ти предложа 2 плаката на Майли и един с нейн автограф.Ако се интересуваш пиши едно ЛС.
Имаш ли на "The Simpsons" и някои други култуви анимацииики ?[/i]
Please take a second to earn a free donation to my Cause, Whaleman Foundation, and help me provide People educated about the threats facing whales. Click Here:
http://www.socialvibe.com/PrinceLeo
искам автографи на Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Jonas Brothers, Emily Osment който предлага да ми пише
спайп: disney_friends
e-mail: desislava789@hotmail.bg
отговарям след празниците!!!!
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго