- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing
Здравейте,вчера станах притежател на пиерс на юздичката под езика...и много и се радвам![]()
Та темата е предназначена за тези които харесват боди пиерцинга.
Нека тук да споделим опит,съвети и снимчици. Ето моите...
http://prikachi.com/files/416593U.jpg
http://prikachi.com/files/416604S.jpg
http://prikachi.com/files/416619Z.jpg
http://prikachi.com/files/416626q.jpg
http://prikachi.com/files/416663y.jpg
Честит. Доста е яко там, но е много гадно да ти се оплете с тая от езика..Моят е от миналото лято.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
О, колко е хубаво![]()
преди много мрънках за това и тъкмо бях забравила тази ми 'неосъществена мечта" и пак се присетих за нея![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
а ние кво да кажем като трябва да ти гледаме по 100 снимки на гурлите всеки ден? дразниш!Първоначално написано от Hit 2 fit.
Еми... давай.Първоначално написано от ju**
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Идеален коледен подарък за мене си![]()
преди много се чудех как човека ще успее да завре желязлото в малката ми устица![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Добре. (:Първоначално написано от EarthShaker
Все пак не си пускам снимка на езика. о.О
Абе, както и да е, казах си мнението, ти си каза своето-дотук.
С тия два пиърса къде се буташ![]()
А колко е гадно на тоя под езика като се събере зъбен камък, супер шит![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Това под езика къв му е смисъла ? Орална любов ?А колко е нехигиенично е друг въпрос
Jebem te u usta, jebem te u oko
Пиерцинг ли ?!![]()
![]()
![]()
Имам там от две години. До преди месец имах бридж, на веждата, под устната (централно), на носа, на езика .. и много по ушите. Сега останах само с тоя на носа и по ушите, но скоро ще си върна старата бройка.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
оо честито![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Селянин с транзистор...![]()
Eпа щом ще се фукаме и аз имам на веждата ама спира да ме кефи откакто всички се надупчиха
не ми говори плс .. ще се зарибиш и ти ... аи никой не те кара да си правиш сещаш ли се ..Първоначално написано от Hit 2 fit.
секи 2ри 4овек има пиърс на езика или веждата ... дразни
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Смисъла е да знаеш, защо го правиш.Първоначално написано от IdiOtKa
Вярно всеки втори се дупчи там, но не са всеки му отива.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
да ти кажа чесно не на всеки му пука дали му утива ..Първоначално написано от hardcore_syndrome
аз като си правя някой пиърс най-малко ме интересува дали ще ми отива. .. както и да е немога да ти обясня какво точно имам в предвит ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
^
Разбирам за какво ми говориш.
Исках да кажа друго. Предтсави си едно невинно изглеждащо момиче, яко морал и злобен пиърсинг на устната или някъде другаде. Или пък някъв лигльо с такъв само и само да има гъзария. В тоя смисъл на думата го казах.
Всеки си прави каквото си го кефи с тялото му![]()
бих си направил.. ако не бях такава путкасупер гадна фобия от игли имам...
Моята кожа е няква чуствитетла откъм разни такива чувди тела и от една най - обикновенна дупка на ухото(мекото) имах ебахти проблемите...
Това ме спира донякъде иначе съм привърженик![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз пък и в момента имам проблеми с едната дупка на ухото, която е от има-няма 7 години.Първоначално написано от ju**
![]()
Имам няколко забележки.Няма да споменавам "поименно" .
Преди снимките има достатъчна информация за да може един обикновен човек ,с не толкова развити умствени способности да разбере...И да не отлага обяда си.
Защо да е нехигиенично?Щом полагаш достатъчни грижи за него няма нищо нехигиенично.
Някои хора просто им харесва това,какво толкова? Предпочитам да се занимавам и да се интересувам от това отколкото да мисля само "как ще се напия"