- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing
Добре, де, не си мисля за пиърсинг и това означава, че мисля само как да се напия ли? Пф..Първоначално написано от CocainCocktail
Едно, че цялата тази работа е нехигиенична, второ, че ти самата ми изглеждаш такава.. Поне езикът ти. После върви разправяй, че си щяла да полагаш грижи.
Абе оставете ги да се радват на пиърсите си.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
CocainCocktail, съдейки по ника ти явно и за това мислиш. Добре, изфука се, сега какво да правим ? А за хигиената добре, обаче разрушаването на емайла на зъбите ... ? Имам зъболекар вкъши, знам как стоят нещата
Jebem te u usta, jebem te u oko
http://i48.photobucket.com/albums/f2...s/DSC03796.jpg
така изглеждаше моя преди да го махна
На мен ми харесва.Първоначално написано от Hit 2 fit.
По-скоро твоите думи се однасят до татуировките!![]()
Имам Helix на дясното ухо...Преди време имах два,обаче едната дупка ми зарасна,щото забравих по едно време да си сложа обицата.![]()
На мен точно там не ми харесва... Иначе аз си имам индустриал и много му се кефя и за сега не мисля нищо повече да си дупча...
Кое ти изглежда нехигиенично по-езика ми?
Вече 3 дена подред си мия зъбите![]()
Съдейки по-ника ми....все пак има разлика,но да разбрахте ме.
Та темата целеше да обсъдим и обменим опит и за хората които се интересуват от това.
Пък то се навряха някакви ужасни нерези![]()
Убеждавам се колко е тъп народа,и как вече момичетата стават по-умни...
Ако половината хора с "милични мнения" бяха пред мен бих ги убила със средновековни методи...Но ще се владея за да докажа,че съм повече от тях и най-важното "с по висока хигиена"
Момичетата ставали по-умни ? - Ти определено не си пример за това.
Май изобщо не знаеш да боравиш с "-"
"по-езика"
"по-ника"
"по висока"
Определено доказа, че народа е тъп и ти не се отличавашИ ако ще на гъза да си направиш пиърсинг и да акаш пеперуди все ще си си неграмотна
Н
Не ми се искаше да ти ги казвам тези неща, ама понеже изтъкна колко бил тъп нароа и как вече момичетата ставали по-умни реших да ти обясня къде зимуват раците.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Момичетата? По-умни?!
![]()
По-малоумно от жената - не, няма, не, няма...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Такъв комерс станаха тея пирсинги, че не ми е интересно да си направя...
Не знаех,че пиърсите не се махат и стоят за цял животПървоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
по темата..имам 4 дупки на едното ухо 1 на другото и пиърс на езика..
не мисля,че е станало комерс щото мн хора се дупчат..кво като всеки има телефон,всеки втори кола и тн комерс ли е??
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Е и аз съм имала на пъпа, имам 5 дупки на ушите, но това не се брои..![]()
Комерс е понеже хора, които не са зарибени по пиърсингите, а се дупчат за гъзария го правят...
Ем честитка да ти е . И аз имам на езика на юздичката и на пъпа . :PПървоначално написано от CocainCocktail
Running is my drug and I am overdosed ..
ето гооо![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
И двете страни на въпроса до накъде са прави.Първо,че това е чуждо тяло и не е редно да се слага в устата метал,а също и при евентуален скенер на гавата или нещо стане ли ви не могат да ви го направят или тряя да плащате.Реално обаче замислено никога не знаеш дали ще ти се случи нещо с мозъка,а пък и изглежда красивичко някой път.Всеки има правото на свой избор така,че...
Лично на мен от снимките видяни до тук не ми харесват само метал без нищо "украсено",а и на носа са по-красивки..![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
Оо дамм и аз си имам френулум и адски го обичам! Ебати безпроблемния пиърсинг...супер кротичък хъх
Първия път като го дупчих сложих халка...и беше адска грешка хаха. Сега с мъничкия барбел е прекрасно. Ии да-супер кофти се маха зъбния камък, ама и на това се хваща цаката
Честит да ти е !
За "милите"
Аз съм си достатъчно грамотна копелета!
Може би просто не съм толкова вдлъбена в компа и използвам химикалка ,а не само клавиши.
То простотията определено не е по мен
аз пиърсинги нямам
имам само флешове но тях не ги броя
но мн искам на зърнатааааааааааааааааааа а И ЩЕ СИ НАПРАВЯ
ето го единия (няма смисъл двата щото са еднаква големина )
http://prikachi.com/files/424081C.jpg
малки са -6-ци ако реша да ги разширявам повече то ще е след година някъде..
Аз пък имам на зърното
me > all![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Какво значение има, че е станало супер модата да се дупчат всички? Всяка една промяна, която правиш с външния си вид, я правиш за себе си, нали? Толкова ли е важно за вас да се различавате с пиърсинга си и да няма друг като вас? Когато реша да си направя пиърсинг или татус, си избирам това, което на мен ми харесва, което ще ме накара да се чувствам добре. Не си мисля дали да не си направя нещо друго, щото "всички вече имат това".
Всъщност, за мен това са просто обици. Какво има толкова да им разбираш на обиците, какъв смисъл можеш да влагаш в дупченето на едно място и поставянето на метал там? Може да ти харесва, да се чувстваш добре, сдобивайки се с нов пиърсинг, но не мога да намеря целия тоя дълбок смисъл на "пиърсинг-културата", който фешъните с обици на веждата, пъпа или езика не разбират. С татуировките, разбира се, нещата стоят по съвсем друг начин.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
не удобрявам много такива работи..