- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing
Какво значение има, че е станало супер модата да се дупчат всички? Всяка една промяна, която правиш с външния си вид, я правиш за себе си, нали? Толкова ли е важно за вас да се различавате с пиърсинга си и да няма друг като вас? Когато реша да си направя пиърсинг или татус, си избирам това, което на мен ми харесва, което ще ме накара да се чувствам добре. Не си мисля дали да не си направя нещо друго, щото "всички вече имат това".
Всъщност, за мен това са просто обици. Какво има толкова да им разбираш на обиците, какъв смисъл можеш да влагаш в дупченето на едно място и поставянето на метал там? Може да ти харесва, да се чувстваш добре, сдобивайки се с нов пиърсинг, но не мога да намеря целия тоя дълбок смисъл на "пиърсинг-културата", който фешъните с обици на веждата, пъпа или езика не разбират. С татуировките, разбира се, нещата стоят по съвсем друг начин.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.