- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
www.tarator.com
Айде малоумници радвайте се на заучени фразички...
ХуаххаПървоначално написано от BaiToq
![]()
За мен това са лапешки работи, но ако някой мн ме изнерви го затапвам яко на моментът.Попринцип съм си злобничка и ми иде от вътре.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хахахаха ама сте яко зле хора... яко :Д:Д:Д:Д и що си мислите, че като научите няколко лафчета и сте мн колоритни, а? Точно такива със заучените фразички ги праа на 2 стинки.. Яко сте болница. Когато тръгвам да затапвам някого всичко ми идва на момента и не се старая да го запомням, за да се правя на мн готин или да си вдигам самочувствието по този начин...![]()
[b/]![]()
Nightmarish Mushroom ... Yeah! That's me... That's Oli =) [b/]
Леле...и такава тема имало...И какво?Ще ги научите като песен и после ще сте много "5 звезди"...пффф...Това с назубрянето на разни "лафчета" може да го направи само някой недорасляк,който няма и грам мозък в кухата си кратуна...Щом някои от вас опират до заучените фразички,значи май нещо не е в ред...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не е важно дали знайш лавчета,важно е като трънеш да се караш с някой да му знайш слабите места и там да го нападаш.
Аз пък искрено се забавлявах на 2-ма средностатистически идиоти на един рожден ден. Вярно, бях пила, наистина - лежах на пода, но пък репликите им бяха толкова колоритни, тогава ги сметнах за натурално креативни, но явно са прочели множество сборници с народни мъдрости. Жалко, разочарована съм, но картината с двамата "мъжкари" продължава да ме радва.)
Мии аз нямам запазена марка...ама винаги затапвам яко.....идва си ми отвътре.... оба4е има лафове на моя бфф детооо са мн яки : Примерно някой тръгва да ти говори простотии ти го затапваш : килваш си главата на една страна и почваш да хъркаш все едно ,че спишш....2-ро казваш ; ъъъ ,Аз съм безсмъртен...! Или просто : се обръщаш неразбирайки и : Who cares about you.....? фръцваш се и изчезваш...
Сетих се преди година едно момче ми каза ,че съм лилипут ...а той не беше по-висок от мене....и аз изцепих нещо от сорта: Ам ,аз поне не се качвам със стълба на килима!...абе не се сещам за друго ама принципно винаги знам кво да кажа...![]()
.....I know better,because you said FOREVER....
Абе....то всеки може да напсува някой шофьор..нали се сещаш....ама...в случая говорим за нещо доста по-оригинално!![]()
Е твоите 'затапващи реплики' наистина са от класа!![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Staple
С подобни "лафчета" освен да се затапиш сам, не виждам какъв малоумник треа да имаш на среща, за да се засегне.....
абе who cares about you?Първоначално написано от StayFly
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Вие нещо друго освен да спамите...можете ли?....Айде вземете да си оправите социалния живот....и тогава може да ви позволя да ми се обяснявате .... А и предварително ви приемам извиненията![]()
ъъъ.... аз съм безсмъртен!Първоначално написано от Disrespect
![]()
тоа па- абе ху кеърс абаут ю беПървоначално написано от StayFly
Мисля, че Рейбийз е затапен!!!!!Първоначално написано от Staple
What you give is what you get!
Първоначално написано от Loshotia
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Decu
Той не може да бъде затапен.
Със заучените ти фрази ще затапиш само себе си.Първоначално написано от Staple
ООООу ,миличка, колко лошо ,че пак си сама и тъжна.... скучно ти е ,самотно ти е...нямаш какво да правиш....задушаваш се от собствената си злоба...усещаш ,че трябва да я излееш някъде...и ето те пак в teenproblem...Нали всичко е анонимно...защо пък да не почнеш да обиждаш другите...и да си даваш мизерната ,нещастна оценка....Ц, ц съжалявам хора като теб ! Намери си по-свястно хоби от седене сама (или сам... всъщност не знам кво си whatever)
П.С :Не се чуваствам затапена .,напротив ...чувствам се щастлива......
So whatcha think about that?:P
Първоначално написано от Staple
С това дори и лявото яйце не можеш да ми засегнеш. Просто не те бивa. Ограничения ти изказ само буди съчувствие ... ;/
![]()
Staple отсега нататък ти си моя духовен водач.. моето гуру ..![]()
.!.