- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Ми сега не се заяждам толкова,защото когато някой ти зададе обичайните въпроси,които всички използват,когато се заяждат и ти като му се заядеш ... просто си знаете репликите,ама като му говориш спокойно той се затапва още повече,защото не знае какво да каже.А иначе от време на време използвам "Тоя па .. хой в кофата бе !!!"
![]()
Не е ли време да се заключи тая тема ?
Време е![]()
Чудя се дали да не получи номинация в Модераторска помощ
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
От един идиот от моя клас прихванах, когато някой ми каже нещо което не ми понася го отрясвам рязко със " Мълчи 'е бот! "![]()
![]()
Или когато някой ми обяснява нещо което ама грам не ме касае просто по някое време му казвам " Ама никой не те е питал, човек "![]()
Ааааах...лошо лошоо...![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
,,когато мълчиш изгреждаш по - умен какъвто не си ''
I LiKe mOnEy
Сега не мога да кажа нищо, но в дадена ситуация измислям лаф базиран на обидата![]()
Банално, в стил Бякуя Кучики, но винаги върши работа.
"Не те засяга."
"Не е твоя работа".
И като ги комбинираме с моя поглед и народа се отказва да ме занимава повече.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Еми незнам ти ще кажеш..Първоначално написано от StayFly
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
1. абе я у левоо..
2. аре моля ти се не се вкарвай в некви филми. .. тия са когато някой дребен се заяжда.. казвам му тва и си тръгвам не се занимавам.. ама ако некой много ме ядосва си ми идва от вътре кво да кажа![]()
бтв чрез тая тема освен, че имаше примери за затапки имаше и живо затапване .... аа стейпъл направи една услуга на всички и почни да мислиш а не рецитирай... или пишеш за да имаш повече мнения ?
![]()
![]()
Btw..аз докато мисля...ще може ли Funky921...да се самонакаже за излишна грозота...., че май е наполовина ряпа...а?![]()
.....I know better,because you said FOREVER....
за нахалника на опашката: Ако търсите близък контакт трябва да ви разочаровам - още съм заета
глупава обида : Благодаря за комплимента за съжаление обаче не ми идва нищо мило за теб
-Много ли си отворена
-Да що
- А от каде
тая най много ме кефи
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Оо да!
и аз имам няколко 'уникални' хахах..
например:
Аз : Мн си тъп/тъпа..
Той/Тя: А ти си мн остра ;д Е ай като си мн остра се забий в земята!
Мое Величество ;д : Ем да! аз поне съм остра и ше успея ,нали?!
ами ти като си тъп/а..ше се блъскаш,ше се блъскаш и к'во?!![]()
Aко дебела жена ме дразни и я наредя,и тя каже:
"смееш да ми кажеш такова нещо в очите?"
Аз ше и кажа:
"Бих ти го казал и зад гърба,ама нямам толкова бензин в колата"
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
^стига,бе![]()
някой.бая.е.гледал."женени.с .деца"![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Шапката можеш да си я купиш, но това под нея - не.
Audio ergo sum
Ехе веднъж така две фрта си говореха и едната беше една такава нисичка, а другата беше по-висока. И те нещо се шегуваха и по-високата вика " Ооо знам те аз, ти си една малка курва" и нисичката вика " Еми по-добре... щото ти си голяма курва"![]()
Апф нямам си запазени марки с които да затапвам
Нито пък съм седнал да мисля какво да кажа като ми кажат нещо...
то просто всичко ми идва от вътре, на момента![]()
Говориме си с Battlescarred и др. приятели на няква тема... Някой зачеква темата за бръсненето и кои места от мъжкото тяло са забранени за бръснене за истинския мъж. Някой споменава, че си е бръснал гъза, а Battlescarred изцепва : " Ти оправяш ли си стаята, ако не очакваш гости ? ".
Краят.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
хахахаххаха, ебати /ин/директния хранеж :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."