.
Отговор в тема
Страница 15 от 32 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 787
    Цитирай Първоначално написано от Chuck93
    Един път един мноо яко го затапих постоянно се хвалеше колко му е голяма патката ии кво можел да прай с нея и аз викам ок аре покажи ии той вика ама сега тука ли пред всички и аз викам да ии той некъф си сваля гащите ии аз като почнах да се смея ама някъф истеричен смях и само соча и викам на това хлъц на това на това ли му викаш голямо беее ии той милия толко се сдуха,че и до днеска не ми говори .Аааа иначе мн обичам някой да седи 100г и да ми разправя нещо ама такова усилено ии аз да го прекъсна и да му кажа "Маааа не ми пука"Или някоя кифла от класа идва и ми вика вижте ми новия тел ии следва "Ебаси къв е тъп" напрао се насирааат или пак някой ти говори нещи и свършва нали да говори и казваш само "Кво викаш?" следвааат: Да ти го напне кон бе,ега ти се спука кондома докато ебеш жена ти бее,копеле парфюма ти мирише на синьо сирене,или пример ходим си аз и някоя фр по улицата и някой пред нас и аз викам тоя пред нас къв е тъп и след тва викам абе Марияяя не говори така за хората чуват ни абееее мога книга да напиша с лафовете ми
    Прекланям се пред гениалната ти личност, невероятна си.

Супер фен Аватара на _donna_
    -ЗАВАРИХ ВКЪЩИ КАФЕНЕ!
    -И как е, върви ли?

Аз нито се бия,нито затапям(мога ама не искам да изкарвам селското от себе си).Ама като започнат да ме нареждат на мен ми става смешно и те като видят,че стават за смях спират и повече не се занимават.А преди като "селското" ми аз беше на показ по бельо секи ден по 2-3 нови затапки измислях ама никога не казвам една и съща затапка..А като ми кажа "ще ти *** майката" и аз като ги питам "що" и те млъкват(супер тъпо е ама става защото нз ко да ми кажат).Ама ся няма да кажа "ВЕЛИКИТЕ топ 10" щоту ш са "шокирате" пък и ме е срам да ги напиша

Mayday, mayday, we're going down!

Цитирай Първоначално написано от Romance

Колко сте зле само... поне лафовете да ви бяха забавни ами то само простотия.
    Наистина. Само глупости ...

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    оо аз имам цяла тетрадка с лафове.. и базици сега ще ви напиша някои..
    (1) я ми кажи освен,че говориш толкова много,можеш ли да се премяташ като кит
    (2) Защо сте се събрали тук ?Да не би да се опитвате да сглобите цял мозък?
    (3) една кифла: оле каква депресираща глетка аз:о да физиономията ти
    (4) една кифла:ама ти си голяма олигофренка ма аз:А ти кога ще си смениш кожата усойнице?
    (5)една кифла аз само с тях се занимавам... вика ми имам самнение ,че си много проста и аз: И аз имам съмнения с това крокодилско лице майка ти дали не е била оплодена от някоя мъжка игуана?!
    (6)фр:ония двамата са за психиатрията... аз:някои ден ще ги заведем ..дали ще ни дадат отстъпка, че им водим двама?!
    (7)когато някои ви зяпа .. Какво? Гледаш ме за да видиш нормална физиономия или какво?
    (когато някои си сложи прекалоне много парфюм.Парфюмът се слага,не се пие!
    (9)една фр ми каза една ужасна новина и аз :Защо не ме залееш с бензин и не ми драснеш клечката?!
    (10)и ако някоя дебелана без самочувствие ви каже че е наи пополярната.. защото на мен ми се е случвало.. Мисля че ти си най-популярна, след слоновете разбирасе
    (11) Мусколите са ти изпили мозъка да знаеш
    (12)когато някои ти говори глупости.. Как успяваш да кажеш толкова глупости в секунда някой подсказва ли ти или ти идва отвътре?
    (13)Ни ми са праи на звезда защото нито те виждам на небето нито светиш!

С някои от горните лафове сам се затапваш
    Audio ergo sum

Град
    Пловдив
    .

Град
    Пловдив
    кои по-точно? а да ии още един.. "качи са тук (finger) и да ти е кеф.

стандартното да ми ядеш хуя!

еми не стават лафовете,кво да се прави

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Ако с тия лафове затапвате някой.. не ми се мисли къв тряя да е..
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Определени лафове нямам, тва е тъпо. Някоя като ме обиди прая две неща:
    1вото - Казвам й " Ей мършо, хич и не ми се занимава с тебе " и се махам иии
    2рото - ако пък прекалено много се отваря и след първото не ме остави на мира...скачам на бой, после да ги видите как мълчат. : ))

Няма оправия с някои хора просто...

Град
    Somewhere...in The sea...
    Напоследък самоконтролът ми работи безпогрешно и не ми се налага да затапвам някого, тъй като когато се случи нещо такова, просто казвам "Не ме занимавай с глупости", "Изчезни", "Бееей от тука" и млъквам. Разбрах, че е безсмислено да се спори с хора, които са изключително малоумни, каквито са по-голямата част от хората в Бургас. Реша ли все пак да затапя някого, това означава, че съм доста ядосана и в повечето случаи не си спомням кво точно говоря. Повече храня, от колкото затапвам.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    На стадиона за бягане.
    С мен се не занимават : )
    Не им требва.
    Инак някоя тъпотия: '' Кво ме гледаш сякаш виждаш 50 лева?''
    Running is my drug and I am overdosed ..

Ами честно казано не обичам да затапям хората-просто не ми е приятно да го правя, но понякога има хора дето ми разправят дълго време кво са си говорили с някой, но не защото е нещо интересно, а просто за да си го кажат и като свършат аз казвам "И..?" и те казват ми нищо, просто ти казвам и виждам как им се променя настроението.

"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    С мен се не занимават : )
    Не им требва.
    Инак някоя тъпотия: '' Кво ме гледаш сякаш виждаш 50 лева?''

То как биха й посмяли,ти един път да ги докоснеш и ще са на земята

Супер фен Аватара на dead_princess
    ^

Всъщност лафовете от сайтове като таратор.бг, мармалад и т.н въобще не са затапващи и е много смешно когато ги използваш, за да се защитиш ахах.

Супер фен Аватара на Bianc0
    "Умри".

и да ме глегаш и да ме имитираш като мене няма да станеш

Тая тема наистина ме кара да мисля, че думата 'остроумие' с времето е станала излишна в българския език ...

Храненето и затапването са изкуство, перманентно осакатявано от откровени тиквеници със заучени лафче и неуместно използвани фрази.
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

Еми :
    "Ходи се самопричакай някъде и се гръмни бе!"
    тва го ползвам най-много.
    "И да се ебаваш с мен и да ме имитираш като мене няма да си така че млъкни!"
    Ако някой ми каже,че приятелката ми е грозна му казвам:
    "Братле по-добре с грозна приятелка, отколкото с лявата ръка."
    или
    "Поне имам приятелка,а не ходя из кварталите да моля за с*кс бездомните кучета."

и мн. др. .
    "Майка ти е толко дебела и грозна, че при обикалянето и всеки катастрофира."
    "Като си толко прав си го бодни в шибания з*дник
    Just Do It..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Бахти ''лафовете'' о.О

Фен Аватара на loffgame
    Мен не смеят да ме пипнат Щот един път така се беше заяждала една кучка от класа с мене направих я на... От тогава никой не ще да ми гъкнее

ОМГ .. що кат гърмиш не трепиш !?
    Колкото повече достигам, толкова повече израствам, Колкото повече търся толкова по-далеч мога да стигна. Колкото повече се вглеждам,толкова повече виждам.
    Колкото повече мечтая,толкова мога да бъда..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си