- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Прекланям се пред гениалната ти личност, невероятна си.Първоначално написано от Chuck93
![]()
Аз нито се бия,нито затапям(мога ама не искам да изкарвам селското от себе си).Ама като започнат да ме нареждат на мен ми става смешно и те като видят,че стават за смях спират и повече не се занимават.А преди като "селското" ми аз беше на показ по бельо секи ден по 2-3 нови затапки измислях ама никога не казвам една и съща затапка..А като ми кажа "ще ти *** майката" и аз като ги питам "що" и те млъкват(супер тъпо е ама става защото нз ко да ми кажат).Ама ся няма да кажа "ВЕЛИКИТЕ топ 10" щоту ш са "шокирате" пък и ме е срам да ги напиша![]()
![]()
оо аз имам цяла тетрадка с лафове.. и базицисега ще ви напиша някои..
(1) я ми кажи освен,че говориш толкова много,можеш ли да се премяташ като кит
(2) Защо сте се събрали тук ?Да не би да се опитвате да сглобите цял мозък?
(3) една кифла: оле каква депресираща глетка аз:о да физиономията ти
(4) една кифла:ама ти си голяма олигофренка ма аз:А ти кога ще си смениш кожата усойнице?
(5)една кифлааз само с тях се занимавам...
вика ми имам самнение ,че си много проста и аз: И аз имам съмнения с това крокодилско лице майка ти дали не е била оплодена от някоя мъжка игуана?!
(6)фр:ония двамата са за психиатрията... аз:някои ден ще ги заведем ..дали ще ни дадат отстъпка, че им водим двама?!
(7)когато някои ви зяпа .. Какво? Гледаш ме за да видиш нормална физиономия или какво?![]()
(когато някои си сложи прекалоне много парфюм.Парфюмът се слага,не се пие!
(9)една фр ми каза една ужасна новина и аз :Защо не ме залееш с бензин и не ми драснеш клечката?!
(10)и ако някоя дебелана без самочувствие ви каже че е наи пополярната.. защото на мен ми се е случвало.. Мисля че ти си най-популярна, след слоновете разбирасе
(11) Мусколите са ти изпили мозъка да знаеш
(12)когато някои ти говори глупости.. Как успяваш да кажеш толкова глупости в секунда някой подсказва ли ти или ти идва отвътре?
(13)Ни ми са праи на звезда защото нито те виждам на небето нито светиш!
С някои от горните лафове сам се затапваш![]()
Audio ergo sum
кои по-точно?а да ии още един.. "качи са тук (finger) и да ти е кеф.
Ако с тия лафове затапвате някой.. не ми се мисли къв тряя да е..![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Определени лафове нямам, тва е тъпо. Някоя като ме обиди прая две неща:
1вото - Казвам й " Ей мършо, хич и не ми се занимава с тебе " и се махам иии
2рото - ако пък прекалено много се отваря и след първото не ме остави на мира...скачам на бой, после да ги видите как мълчат. : ))
Няма оправия с някои хора просто...
Напоследък самоконтролът ми работи безпогрешно и не ми се налага да затапвам някого, тъй като когато се случи нещо такова, просто казвам "Не ме занимавай с глупости", "Изчезни", "Бееей от тука" и млъквам. Разбрах, че е безсмислено да се спори с хора, които са изключително малоумни, каквито са по-голямата част от хората в Бургас. Реша ли все пак да затапя някого, това означава, че съм доста ядосана и в повечето случаи не си спомням кво точно говоря. Повече храня, от колкото затапвам.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
С мен се не занимават : )
Не им требва.
Инак някоя тъпотия: '' Кво ме гледаш сякаш виждаш 50 лева?''![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Ами честно казано не обичам да затапям хората-просто не ми е приятно да го правя, но понякога има хора дето ми разправят дълго време кво са си говорили с някой, но не защото е нещо интересно, а просто за да си го кажат и като свършат аз казвам "И..?" и те казват ми нищо, просто ти казвам и виждам как им се променя настроението.
"I can't live in a world where you don't exist"-Edward Cullen
Първоначално написано от DarkKisss
То как биха й посмяли,ти един път да ги докоснеш и ще са на земята![]()
![]()
![]()
^![]()
Всъщност лафовете от сайтове като таратор.бг, мармалад и т.н въобще не са затапващи и е много смешно когато ги използваш, за да се защитиш ахах.
и да ме глегаш и да ме имитираш като мене няма да станеш![]()
![]()
![]()
Тая тема наистина ме кара да мисля, че думата 'остроумие' с времето е станала излишна в българския език ...
Храненето и затапването са изкуство, перманентно осакатявано от откровени тиквеници със заучени лафче и неуместно използвани фрази.
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Еми :
"Ходи се самопричакай някъде и се гръмни бе!"
тва го ползвам най-много.
"И да се ебаваш с мен и да ме имитираш като мене няма да си така че млъкни!"
Ако някой ми каже,че приятелката ми е грозна му казвам:
"Братле по-добре с грозна приятелка, отколкото с лявата ръка."
или
"Поне имам приятелка,а не ходя из кварталите да моля за с*кс бездомните кучета."
и мн. др. .
"Майка ти е толко дебела и грозна, че при обикалянето и всеки катастрофира."
"Като си толко прав си го бодни в шибания з*дник
Just Do It..
ОМГ .. що кат гърмиш не трепиш !?
Колкото повече достигам, толкова повече израствам, Колкото повече търся толкова по-далеч мога да стигна. Колкото повече се вглеждам,толкова повече виждам.
Колкото повече мечтая,толкова мога да бъда..