- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Първоначално написано от jghgh
Ама тука яки затапки се раздават.. страшна работа.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Отговараш,ама не важиш...С това затапвам почти всеки...
О. майко![]()
![]()
Не си ми чела мнението докрайПървоначално написано от пор
Първоначално написано от jghgh
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
x
аь ус ефь пьтнсше
saglsan sam s Virus_
za tva napr temata![]()
![]()
![]()
![]()
Na purvata stranica osobeno kvi zatapki ima... lele male![]()
![]()
Не, не.. всичко си прочетох и съм съгласна, ама лижи подмишница ме разби.Първоначално написано от jghgh
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ужасно рядко обиждам. Просто казвам неща, които са си истина, просто ги обръщам срещу човека. Казвам ги със злоба и по такъв начина, че да не знаят какво да ми отговорят. Да се усетят всъщност колко са тъпи.
Веднъж ме бяха нарекли "курва", при което моят отговор беше "И ти, но аз поне имам клиентела" .. просташко е, но на всеки се случва![]()
Само аз ли не обръщам внимание на всичко лошо, което ми се каже?
Хора, които не ме харесват или само хубаво за тях, или нищо.. като за мъртвите.
Пък нека си Мислят, че са прави, то си е за тях.
Но когато не разбират незаинтересоваността ми минавам и с едното "Разкарай се" или "Не ме занимавай".
А иначе в шеговитите ситуации си повтарям като папагалче "Спрях да те слушам преди 2 минути" ..
Just simple..
Моето любимо лафче"Ясно или да повторя?!"![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
О божее ... явно вие си имате по 3 лафа и си ги повтаряте в дадена ситуация .. Аз нито един не знам просто в дадената ситуация отвътре ми идват разни простотии ..
Попринцип съм супер непукист. Вниманието, което обръщам на подобни изпълнения.. е нулево!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
йеаргх..Първоначално написано от ju**
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Т'ва е супер тъпа тема, дори самият замисъл е тъп. Незнам за вас, ама аз нямам три лафа и да се ползват абсолютно винаги и за всичко. Аз все още мисля, че за затапка се иска майсторство и да ти сече пипито много.
Пхаха.. Обикновено тези ваши "запазени лафчета" са прочетени от някой банален блог със снимки на нацупени устни. Аз не използвам такива. Струва ми се глупаво. Ако, ще затапвам някого то ще бъде с истината и убеждението в правотата ми.![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За да станеш добър "затапвач" трябват години тренировки и яко акъл, не става с три прости фразички![]()
Аз:Ти говориш много силно, цялото училище те чува
Тя:Да бе да, аз много тихично си говоря даже
Аз:Да да, толкова тихо, все едно си глътнала 10 микрофона![]()
![]()
![]()
^ ти ги плашиш с лафа "лапам пишки безплатно", бе..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."