- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
ахх бейбе![]()
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Какво лошо има човека да си записва, аЪ!?![]()
Ми че то и аз си записвам някой.
Например днес чух това.
-Тате изхвърли всички столове от вкъщи
-Защо
-Ми като дойдеш у нас, да му седнеш на кура!
Божеее, като гърмиш, що не трепеш?
Audio ergo sum
Гледайти,завиждайтии дрисли мръснии![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
MishaBabyy, да знаеш, че и аз използвах твой цитат. Проработи, трябва да го патентоваш!
В скайп си бях сложила "(нацупени устни)Nali si igrach?! K'wo stana Gospodin Swalqch"![]()
РАЗБРАХТЕ ЛИ, ОТРЕПКИ!Първоначално написано от gancho4
ГЛЕДАЙТИИ, ЗАВИЖДАЙТИИ ДРИСЛИИИ МРЪСНИИИ![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
дамм тая класната като ми каже ти каде се намираш и аз и викам е да не съм в училище случаино. . .збаркахте ме с някои ученик. . .
един фр 30 мин ми говори нещо и накрая
-а кво каза ли нещо?![]()
алоооооо?
Metal,Prodigy,Slipntol RLZ!!! skupe:lear29 ^^
Emo C00l
Не, ве. Просто после като го разкажеш на fr става весело и смях на макс .Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
Ние ли сме виновни?Първоначално написано от Concussion
![]()
Ти тъп/а ли си или си луд/а?! Питаш си и си отговаряш пхахаах.Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
Или пък просто опитваш да се направиш на умен/на . Не успяваш.
Данък мнение не плащам ,да се разберем !!!!!Първоначално написано от DisturbiaV
![]()
Има ли смисъл да говора като ти ще се правиш на по- тъп отколкото си !Първоначално написано от Raybeez
Ти какво?! Опитваш да се опишеш , та и снимка ни даваш?Първоначално написано от muscle
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Тея сайтове за затапки са адски забавни![]()
А с повечето "затапки" освен себе си,друг не знам кой можеш да затапиш.
Преди малко прочетох това и паднах от стола![]()
мъжа: леле какъф задник имаш
момичето: а ако знаеш какви лайна сере
![]()
![]()
![]()
- Под какъв знак си родена?
- Не паркирай.
![]()
![]()
![]()
- Цветът на косите ти ме побърква.
- Благодаря, това е боя номер 17 от магазина на ъгъла.
![]()
![]()
![]()
- Как предпочиташ яйцата сутрин?
- Неоплодени!
![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ХахахахахахахахаПървоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
Audio ergo sum
Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Nestlee, доволно си смотана обаче![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мога да чупя и други неща ... ;]] А ти на забавен ли искаш да се направиш?Първоначално написано от HarleyFlanagan
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Къде видя смешна нотка в това ,което съм написала. За тебе ,може би, е забавно, но аз си говоря напъло сериозно.
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Къде видя смешна нотка в това ,което съм написала. За тебе ,може би, е забавно, но аз си говоря напъло сериозно.
п.с. - с тебе ли споря и в другата тема?![]()
А ти какво си? Някакво малумно същество, което може само да повтаря думите на останалите и да се меси навсякъде.Първоначално написано от Canis_Dirus
Чий думи съм повторил и къде?Първоначално написано от Nestlee
Grumpy old madman
е тва е най - забавната тема, чесно![]()
и тая нестлето ми е любима![]()
![]()
няма такава![]()
- Мога да изпълня всяко твое сексуално желание.
- Искаш да кажеш, че можеш да си го удължиш толкова, че да си го напъхаш сам ли?
- Мнооо се обясняваш – тая уста не ти е дадена да говориш...
А бе, хора, що не четете спомените да най-видните македонски дейци, събрани от професор Милетич, публикувани през 30те години
А бе, хора, сменете дрогата.