- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Ако някой ми покаже среден пръст му казвам : На мен това ,на теб оригинала !![]()
Ъ?Първоначално написано от gancho4
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Млъкни, ма, не се виждаш къв си. Като си толкова остър, се забий в земята.Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
А? А? А?![]()
Души пишкa !
Ох, извинявай. Това беше прекалено лошо. Просто са толкова затапващи, че не издържам, трябва да ги приложа върху някого.![]()
Ето един от днеска " Ей, Стефчо, оригни се пак, че не искам да и чувам гласа![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.![]()
Grumpy old madman
Come on... hit me![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Първоначално написано от HarleyFlanagan
Това ще го приема като намек.
Официално съм комплексирана.
Абе симпатягизатапващи лафове... 95% от момичетата и 25% от момчетата като им изкрещиш прословутата фраза "Грозна си" пред приятелите, не искат да излизат навън 3 дена. Може да е старо, но още работи
![]()
3 дена?
На мен ако ми кажат "грозна си", ще си разпоря корема с месарски нож и ще гледам как кръвта ми изтича.
Това е повече от жестоко.
котенце, захарче, сладкишче, шоколадче пухче, миличко, зайче, слънчице, докато не фанат диабет и не космясат![]()
глупост, не и не..
ааа.. мн0го е яко на среден пръст да отг0вориш "абе, не ме интересува какво си ял/а снощи" . Оня ден така затапиха една съученичка![]()
Вярн0 е страшн0 як0. Ще се п0лзва.Първоначално написано от antidot3
![]()
Или "'та е*а в кавала/папагала/кълвача/охлюва"Първоначално написано от earthquaker
![]()
Също и "Яж ми чепа"![]()
Audio ergo sum
Трудно е да си простАз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
![]()
Любимата ми реплика:теееей ли? Ама снощи друго викаше....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
УауПървоначално написано от 101001011
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
няма кво да се жалваш, няма лесно в тоя живот!Първоначално написано от gancho4
То че няма,няма ама за някой е още по трудноПървоначално написано от earthquaker
тука във всички постове четох само... ахахахане много се смях чесно..
толкова тъпи "затапващи" реплики не бях чувала от последния път когато ходих на чалгарска дискотека![]()
Има типове забелязах:
нърдовските ебавки (те винаги се характеризират с някакво заменяне на характерните думи с други "по-умни" ПР: е*и се в г*за ...преправено на : е*и се в а*алното от*ерстие...примерно) Което нали е адски смешно и направо като го чуеш се затапвап отма и ти иде да потънеш вдън земя от срам...тц тц...
безмозъчните кифленски ебавки (те винаги са всякаш изкарани от последното чалга парче.. пр: аз може да съм ку*ва, но теб никой не би те поискал никога .... и т.н... )
Пфххаах! Сцепващо.
Като някой е голям отворко, моя отговор е :Какво ще му се обяснявам..
обичам на такива да им казвам "невестулка", "деградант", "бааааааахти анти-пича" и прочие![]()
Секви простотии мога да сътворявам за части от секундата, когато ме предизвикат :] Не е важно да си готЯн, а да си оригинален.![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Аз обаче забелязвам, че Шизо яката затапва в Козметика и Диети откакто сдаде фронта тук.![]()
Grumpy old madman
За това си права,аз ходих на скоро и чух товаПървоначално написано от ShiZo
Първоначално написано от Някаква си русокоса?
![]()
![]()
Много тъпо нали
![]()