.
Отговор в тема
Страница 21 от 32 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 787
    Ако някой ми покаже среден пръст му казвам : На мен това ,на теб оригинала !

Мега фен Аватара на December

Re: А бе, хора

Цитирай Първоначално написано от gancho4
    А бе, хора, що не четете спомените да най-видните македонски дейци, събрани от професор Милетич, публикувани през 30те години

А бе, хора, сменете дрогата.
    Ъ?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Затапките вече са на толкова високо ниво, че ние по-простоватите хорица, няма да разберем, че сме били затапени и ще продължим да се гаврим с полубоговете на късите лафчета...
    Млъкни, ма, не се виждаш къв си. Като си толкова остър, се забий в земята.

А? А? А?

Души пишкa !

Ох, извинявай. Това беше прекалено лошо. Просто са толкова затапващи, че не издържам, трябва да ги приложа върху някого.

Ето един от днеска " Ей, Стефчо, оригни се пак, че не искам да и чувам гласа
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
    Grumpy old madman

Come on... hit me

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    По-добре е сръбското "пуши курац"...

Ако някой ми каже души пишка и ще му отвърна - ти кучка ли си, че се вреш да душиш гениталии, или обикновена селска свирколетка?

пфахахахаха

после ще изкрещя "СИРЕНЬЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ"
    Това ще го приема като намек.
    Официално съм комплексирана.

Абе симпатяги затапващи лафове... 95% от момичетата и 25% от момчетата като им изкрещиш прословутата фраза "Грозна си" пред приятелите, не искат да излизат навън 3 дена. Може да е старо, но още работи

3 дена?
    На мен ако ми кажат "грозна си", ще си разпоря корема с месарски нож и ще гледам как кръвта ми изтича.
    Това е повече от жестоко.

котенце, захарче, сладкишче, шоколадче пухче, миличко, зайче, слънчице, докато не фанат диабет и не космясат

глупост, не и не..

' да ти еба майката' ми е фаворит

заедно с 'ще те пребия'

ааа.. мн0го е яко на среден пръст да отг0вориш "абе, не ме интересува какво си ял/а снощи" . Оня ден така затапиха една съученичка

Цитирай Първоначално написано от antidot3
    ааа.. мн0го е яко на среден пръст да отг0вориш "абе, не ме интересува какво си ял/а снощи" . Оня ден така затапиха една съученичка
    Вярн0 е страшн0 як0. Ще се п0лзва.

Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    ' да ти е** майката' ми е фаворит

заедно с 'ще те пребия'
    Или "'та е*а в кавала/папагала/кълвача/охлюва"
    Също и "Яж ми чепа"
    Audio ergo sum

Трудно е да си прост

Любимата ми реплика:теееей ли? Ама снощи друго викаше....

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от 101001011
    любими са ми такива от сорта на "едноклетъчно", "животно", "плазмодий", "нищожество", "дегенерат"..
    Уау
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Трудно е да си прост
    няма кво да се жалваш, няма лесно в тоя живот!

Цитирай Първоначално написано от earthquaker
    Трудно е да си прост
    няма кво да се жалваш, няма лесно в тоя живот!
    То че няма,няма ама за някой е още по трудно

Град
    В.Търново
    тука във всички постове четох само... ахахахане много се смях чесно..
    толкова тъпи "затапващи" реплики не бях чувала от последния път когато ходих на чалгарска дискотека
    Има типове забелязах:
    нърдовските ебавки (те винаги се характеризират с някакво заменяне на характерните думи с други "по-умни" ПР: е*и се в г*за ...преправено на : е*и се в а*алното от*ерстие...примерно) Което нали е адски смешно и направо като го чуеш се затапвап отма и ти иде да потънеш вдън земя от срам...тц тц...
    безмозъчните кифленски ебавки (те винаги са всякаш изкарани от последното чалга парче.. пр: аз може да съм ку*ва, но теб никой не би те поискал никога .... и т.н... )
    Пфххаах! Сцепващо.
    Като някой е голям отворко, моя отговор е : Какво ще му се обяснявам..

обичам на такива да им казвам "невестулка", "деградант", "бааааааахти анти-пича" и прочие
    Секви простотии мога да сътворявам за части от секундата, когато ме предизвикат :] Не е важно да си готЯн, а да си оригинален.
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз обаче забелязвам, че Шизо яката затапва в Козметика и Диети откакто сдаде фронта тук.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    толкова тъпи "затапващи" реплики не бях чувала от последния път когато ходих на чалгарска дискотека
    За това си права,аз ходих на скоро и чух това

Цитирай Първоначално написано от Някаква си русокоса?
    Ооо това е мойта песен!...Почва другата песен....Ооо това е мойта песен!
    Много тъпо нали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си