.
Отговор в тема
Страница 26 от 32 ПървиПърви ... 16222324252627282930 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 787
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Винаги съм казвал, че е редно да познаваме езика си и да можем да вникваме в думите на своите събеседници. А около мен е пълно с буквалисти... колко е скучно това.

Да, удрял съм си главата многократно, но това не ми е попречило да се науча да осмислям прочетеното. За жалост не мога да твърдя същото за теб, но все още чакам да чуя някаква невероятна затапка от твоя страна, а не някакви тооооолкова клиширани и скучни фразички, че вече започнах да губя вярата си в богатството на българския език.
    Възползвай се от елегантно оставената от нея вратичка да се признаеш за "нещастник" и да излезеш от спора
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    не ми е ясно само що сте такива комплексари!?
    то густо, то пусто

Скоро и задаването на този въпрос ще се определя като комплексарщина
    Audio ergo sum

Умните хора не се обиждат, а веднага почват да планират отмъщение.

Град
    София
    Любими са ми: "Грозен си като произведение на модерното изкуство" и "По-хубавата част от теб остана по бедрата на майка ти докато те праих" Или пък "на теб мравките те гледат и си викат хаха вижте на тоя колко му е малък"

И аз ги мразя такива, никаквици ама много отворени Голям кеф е да ги изрежеш

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    МАЙКО, как може да е жива още тази тема>!!?!??!!?!!?1/1//1?!?!?!?!?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ХАХАХАХА Тва е най-яката тема, простоо цепиии

Махай се мааа...
    -Път на курвите (и правите жест)

Фен Аватара на Gamebg
    Град
    НикъДе КъДеТо ВсеКи ХоДи ???!!!!
    Някои ако те гледа му кажи просто-Кво ме гледаш кат заек в трици!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    сещам се неотдавна за 1 случай,седехме с едни партии на НДК,до нашта пейка имаше некви п*тки и един от наште се изцепи към една от тях (видимо по-дебела и грозна от останалите,ама нещо отворена го раздаваше):
    "извинявай,да те питам (и тя се обърна към нас),ти абонирана ли си за вестник За дебелите?" (или някво такова подобно заглавие,не помня точно кво каза)

така написано във форона не звучи смешно сигурно,ама в ситуацията,в която бяхме и по начина и интунацията (и вниманието,което привлече,докато го казваше) се получи адската смяс,а тая просто беше невероятно затапена и не знам как не ревна пред приятелките си
    Еееее, много смешно, че сте обидили някакво по-пълно момиче. Пръскам се от смях...
    И кво, това, че е по-дебела от останалите, означава, че трябва да е свита, да си мълчи, да няма нормални отношения с останалите ли?
    Смяс.
    Сега сигурно ще кажете, че съм дебела и затова я защитавам!!!

Цитирай Първоначално написано от lori4kavd
    Махай се мааа...
    -Път на к***те (и правите жест)
    и отговора е традиционен жест, който представлява конфигурация от три пръста, като единия сочи изразително нагоре.. и к'фо?

Всъщност тази затапка е много тъпа - все пак правиш път на к**ви, това теб какъв/каква те прави, а?
    Добре де... надрасках го на бързо не беше нужно от нападки... човек не може и да импровизира в този скапан сайт

Супер фен Аватара на Deadlock
    хаха, някой да си седи някъде и ти да отидеш и да му кажеш
    "имаш голям нос/дебел си/косата ти е гадна/дрехите ти са ужасни"
    е егати затапването.. човекът ще е толкова затапен, че ще се чуди какво да ти каже. *мазна самодоволна усмивка*

Добре де... надрасках го на бързо не беше нужно от нападки... човек не може и да импровизира в този скапан сайт
    ти какво, като затапваш и ти трябва повечко време, за да не изръсиш някоя тъпотия ли?
    Не бях ядосана иначе една след една ми излизат псувните ... в дън земня мога да те закопая само с една дума така че мълчи
    ... На глупаци отвръщай с мълчание
    Син на торен червеи.... :P (все едно ти много разбираш от псувни) аз предпочитам да пребия някоя от колкото да си разменяме нищо и никакви си думи... за мен няма смисъл ако ще ме е ядосала за нещо хващаш бой бой бой и готово ... думи.. ахаха кво е тва за 1во класници

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    тва беше затапка

likeameowmeow Мега фен Аватара на Eos
    'ма има една от класа която постоянно зяпа :< гледа те в очите нагло и ти се пули :< и един ден, един приятел я попита: " Какво ме гледаш, ще ме рисуваш ли? "
    и тая не посмя повече да го погледне

можеш ли да си противоречиш сама на себе си и то няколко пъти в едно мнение, бе?

пфахахахахахахаха

я кажи майка ти и баща ти от мноооооооооооого малки ли се познават?
    Не, баща ми е ебал майкати и тогава се родила мойта майка и с тати се ебали и съм излезнала аз ООООО колко си прост има ли смисъл с теб да говоря,ооо колко си прост има ли смисал ооо не аиде чао говори си с Каспър

^ има ли, бе?

Мега фен
    можеш ли да си противоречиш сама на себе си и то няколко пъти в едно мнение, бе?

пфахахахахахахаха

я кажи майка ти и баща ти от мноооооооооооого малки ли се познават?
    Не, баща ми е е*** майкати и тогава се родила мойта майка и с тати се е**ли и съм излезнала аз ООООО колко си прост има ли смисъл с теб да говоря,ооо колко си прост има ли смисал ооо не аиде чао говори си с Каспър
    Демек баща ти ти е хем баща, хем дядо, и е ебал дъщеря си, която на теб ти се пада майка и сестра?
    Това обяснява всичко.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ОООООООООООООООО НЕ!

Лелеле много малоумни хора в тоя сайт за нищо и никакъв си отговор почват да се праат на много умни ...епа сори ако не мога да псувам но много други неща мога да правя който вие не можете ... изроди един тъп израз не можете да сванете ама ми се прайте на много уборотни баща ми е ебал майкати ся сванали ама на дали те обижда това ... след като вие сте по умните не може абе заеби с по нисши от мен не се занимавам (уверих се) нападате човек като хишник за един отговор в тема ... тва па е върха на черешката много ги знам такива

Мега фен
    Ти не ставаш.. Предната, която хем може да те закопае с една дума, хем смята, че вербалното изкуство за нищо не става, и залага на боя, е пухишляпче.

Заеби няма смисал само спам

Говори си с Каспър, бе
    Audio ergo sum

тва па е върха на черешката
    ХА ХА ХА ХА ВЕРНО ЛИ БЕ ?
    Let the psycho plays with you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си