- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Възползвай се от елегантно оставената от нея вратичка да се признаеш за "нещастник" и да излезеш от спораПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Audio ergo sum
не ми е ясно само що сте такива комплексари!?
то густо, то пусто
Скоро и задаването на този въпрос ще се определя като комплексарщина![]()
Audio ergo sum
Умните хора не се обиждат, а веднага почват да планират отмъщение.
![]()
![]()
Любими са ми: "Грозен си като произведение на модерното изкуство" и "По-хубавата част от теб остана по бедрата на майка ти докато те праих" Или пък "на теб мравките те гледат и си викат хаха вижте на тоя колко му е малък"![]()
И аз ги мразя такива, никаквици ама много отворениГолям кеф е да ги изрежеш
![]()
МАЙКО, как може да е жива още тази тема>!!?!??!!?!!?1/1//1?!?!?!?!?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ХАХАХАХА Тва е най-яката тема, простоо цепиии![]()
![]()
![]()
![]()
Някои ако те гледа му кажи просто-Кво ме гледаш кат заек в трици!!![]()
Еееее, много смешно, че сте обидили някакво по-пълно момиче. Пръскам се от смях...Първоначално написано от terrorclub
И кво, това, че е по-дебела от останалите, означава, че трябва да е свита, да си мълчи, да няма нормални отношения с останалите ли?
Смяс.![]()
Сега сигурно ще кажете, че съм дебела и затова я защитавам!!!![]()
Добре де... надрасках го на бързо не беше нужно от нападки... човек не може и да импровизира в този скапан сайтПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
![]()
хаха, някой да си седи някъде и ти да отидеш и да му кажеш
"имаш голям нос/дебел си/косата ти е гадна/дрехите ти са ужасни"
е егати затапването.. човекът ще е толкова затапен, че ще се чуди какво да ти каже. *мазна самодоволна усмивка*![]()
Не бях ядосана иначе една след една ми излизат псувните ... в дън земня мога да те закопая само с една дума така че мълчиПървоначално написано от HarleyFlanagan
... На глупаци отвръщай с мълчание
Син на торен червеи....:P (все едно ти много разбираш от псувни) аз предпочитам да пребия някоя от колкото да си разменяме нищо и никакви си думи... за мен няма смисъл ако ще ме е ядосала за нещо хващаш бой бой бой и готово ... думи.. ахаха кво е тва за 1во класници
![]()
![]()
![]()
![]()
'ма има една от класа която постоянно зяпа :< гледа те в очите нагло и ти се пули :< и един ден, един приятел я попита: " Какво ме гледаш, ще ме рисуваш ли? "
и тая не посмя повече да го погледне![]()
Не, баща ми е ебал майкати и тогава се родила мойта майка и с тати се ебали и съм излезнала азПървоначално написано от HarleyFlanagan
ООООО колко си прост има ли смисъл с теб да говоря,ооо колко си прост има ли смисал ооо не аиде чао говори си с Каспър
![]()
![]()
Демек баща ти ти е хем баща, хем дядо, и е ебал дъщеря си, която на теб ти се пада майка и сестра?Първоначално написано от lori4kavd
![]()
Това обяснява всичко.
Лелеле много малоумни хора в тоя сайт за нищо и никакъв си отговор почват да се праат на много умни ...епа сори ако не мога да псувам но много други неща мога да правя който вие не можете ... изроди един тъп израз не можете да сванете ама ми се прайте на много уборотни баща ми е ебал майкати ся сванали ама на дали те обижда това ... след като вие сте по умните не може абе заеби с по нисши от мен не се занимавам (уверих се) нападате човек като хишник за един отговор в тема ... тва па е върха на черешката много ги знам такива![]()
![]()
![]()
Ти не ставаш.. Предната, която хем може да те закопае с една дума, хем смята, че вербалното изкуство за нищо не става, и залага на боя, е пухишляпче.![]()
Говори си с Каспър, бе![]()
![]()
Audio ergo sum
ХА ХА ХА ХАПървоначално написано от lori4kavd
![]()
![]()
ВЕРНО ЛИ БЕ ?
Let the psycho plays with you...