- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
друг отявлен педераст не виждам![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз педерастПървоначално написано от ScionOfStorm
хахаха
хахахаах, ексо, така си е май.
7 часа подготвяне на темата по немски днес и тотално съм изперкал, хейт крю съндей найт, блах.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Само две ли, айде 3 понеПървоначално написано от Cаnis_Dirus
![]()
![]()
![]()
На частни уроци, малко е скъпичко обаче...не е за всеки, ако искаш и ти да дойдешПървоначално написано от EarthShaker
абе ,гел, пиша по темата ве!
На теб бих ти казал без заобиколки да го духаш!
пп: ДА ГО ДУХАШ!
Тва някво предложение ли ми отправяш, не мога да разбера....ich bin nicht SchwuleПървоначално написано от EarthShaker
sorry
леле...ако ме затапите така ще си глътна граматиката :/
Аз в различните ситуации по различен начин ''затапям''Нямам си точно определени лафчета, които да повтарям на всеки...
Сега се сетих за някои отделни примери:
Вървя си аз в даскало и като свих по коридора за към класната, гледам там пред вратата един от нашия клас брейк играе. Ок, изгледах го..той после дойде при мен и вика: K'во ше кааш ? И аз: Опссс..трябваше да се впечатля ли ?? ( и правя една мила физиономийка )
Или:
караме се с някое момиче...
тя: говориш като селянка
аз: нимаа ?![]()
тя: ти тъпа ли си или к'во ?
аз: съжалявам, просто се опитвам да те имитирам ... явно имам напредъкмеждодругото казах ли ти че ставаш за частен учител ?
това са ми от последните две случки ... момчето ми обърна гръб и до сега още не ми е казал и дума...момичето се ''тръшна'' по чалгарски (чалгарка е) и тя ми обърна гръб![]()
![]()
Малоумна история...ако ше се псувате се сбийте поне че да си решите проблема набързо, от селски псувни файда няма..
ПП: Наско ти си шибан педал![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Добър затапвач не е да използваш 3 лафчета всеки път, отвътре трее да ти идва![]()
Първоначално написано от ju**
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
хах това се нарича затапванеПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Те така ако се опиташ да ме затапиш ще ти кажа да пробваш да използваш устата си за нещо по-смислено. Така се затапват тия във втори клас.Първоначално написано от Jumbie483
Jebem te u usta, jebem te u oko
Абе тука е пълно с оборотни затапвачи![]()
![]()
Повечето от нещата с, които се опитвате да затапвате...еми адски тъпи са е!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
-Къде си била целия ми жовот?
-Криех се от теб![]()
-![]()
I L0VE MY FRIENDS
Когато някой ми каже "Да ти е*а майката" аз отговарям Майка ми е ебата аз съм резултата да те еба в устата!!! и те млъкват![]()
![]()
Това е мой запазен лаф
Ако примерно някой постоянно ви базика за нещо вие казвате:
(казвате името на града или селото от което сте)
Примерно аз съм от Монтана и затова ще кажа "Монтана"
"Еййй цела Монтана да ти с*ре у устата немоа да я запълни"![]()
П.С. - Това беше на малко северозападен диалект![]()
Ако някой се опита да ме затапи с подобни лафчета, бих го затапила с един ритник в устата.
Подчертавам-ако някой се ОПИТА да ме затапи.
Е к'во ти е удоволствието да затапиш някой с заучен лаф?![]()
Дори всяко едно нормално изказване би прозвучало обидно с доза ирония, сарказъм и подходяща интонация.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...