- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Ще се гръмна!Какви лафове, какво нещо. И тези върху, които си упражнявате "лафовете" са невръстни нали?
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
off pathetic... awe mluknete po-dobre sigurno 99.9% se nasirate kato vi kajat ne6to na vupreki...![]()
![]()
The Spark
Копеле, ти в 7-мия месец ли си роден?
Мене тва ме кефи хахах
Това не са затапки, а някакви цинични фрази ?! И то не може да заучиш нещо, то ти идва на момента, ама не се затапва с псувни...
фани ма за шпеко![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
mnogo interesnoo li4i si kolko ti e bogat re4nika ..Първоначално написано от teenems
Fall down seven times..
Stand up eight.
Мен някой кат' ме издразни му викам глобал и повече не се занимавам...![]()
Не усещаш ли, че този лаф не само, че не е достатъчно ефективен, ами и се изтърка ужасно много?Първоначално написано от global
![]()
абе казваш му ДОИП и е готов, бест затапка![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Би могло да бъде само когато думата ти започне да значи нещо!Първоначално написано от global
![]()
Това не е нещо, което може да бъде обективно оценено (от теб). За теб е грозно, за други (включая себе си в това число) не е. Виж, това, че си задръстен като градски кенеф е вече неуспорим факт! Нямам намерение да отделям повече време за теб, ти със или без вниманието ми пак ще си бъдеш нарицателно за безгранична простотия.Първоначално написано от global
![]()
Първоначално написано от babity
ша накарам майка ти да изчурулика на пода!!!
Да ти свия ануса, че да та ебат само пинчери
Пъхни си ръцете в гщите, че да не намокриш боксерките.
Вониш на изгнила сперма във вагина!
сосвен!
Какви лафове, хъхъхъ![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Леле, мен оня ден тооооолкова яко ме затъпиха, че нямам думиииииии ееееееееееееей!![]()
"В момента тоооолкова си пияна, че стига да искам моа ти разпродам двата черни дроба извън граница"
![]()
![]()
![]()
и:
"Олеле, малеле, ти тотално ми бутна психиката с това твойто мислене!"
и:
"Бе, боли ме хуя за вааааас!"
-Иди се прегледай.![]()
Ако цитираш "разговора", който проведохме на НГ, форума ще се научи на доста затапки![]()
Е това ми беше предишния ЛАФ за затапване !!!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
Абе вие не можете лид а псувате, че мислите простотии и тъпизми.
Войни на Тангра
"(името на обидчика) го наречи и повече не го обиждай"
безотказно бачка...
hxauhxauhaxxx избихте рибата с тия затапки...тцтцц
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
с теб ли съм говорила!>!?Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
чесно, не помня и думичка.
На сутринта си видях сметката и щях да припадна, моята фр каза, че съм звъняла на целия ми телефонен указател.![]()
Ама помня, че и г-н ***р се набута веднъж-дважаз одеве го търсих в сккаайп да раздуе кво що било, ама никъв го няма
леле, не зная защо ти с еобеснявам.![]()
Както и да е.
Говори си, Пенкеле, аз до одеве бях с моя лубим, тъй, че ти и другите келеши не ме вълнува какво мислите за мен ахахааха
Не може всички да ме харесват нали така
Моята дарба е несравнима.
Да не съм чула повече пикливи гласовеееееееееееееееееее еееееееееееееее