Цитирай Първоначално написано от Chuck93
Един път един мноо яко го затапих постоянно се хвалеше колко му е голяма патката ии кво можел да прай с нея и аз викам ок аре покажи ии той вика ама сега тука ли пред всички и аз викам да ии той некъф си сваля гащите ии аз като почнах да се смея ама някъф истеричен смях и само соча и викам на това хлъц на това на това ли му викаш голямо беее ии той милия толко се сдуха,че и до днеска не ми говори .Аааа иначе мн обичам някой да седи 100г и да ми разправя нещо ама такова усилено ии аз да го прекъсна и да му кажа "Маааа не ми пука"Или някоя кифла от класа идва и ми вика вижте ми новия тел ии следва "Ебаси къв е тъп" напрао се насирааат или пак някой ти говори нещи и свършва нали да говори и казваш само "Кво викаш?" следвааат: Да ти го напне кон бе,ега ти се спука кондома докато ебеш жена ти бее,копеле парфюма ти мирише на синьо сирене,или пример ходим си аз и някоя фр по улицата и някой пред нас и аз викам тоя пред нас къв е тъп и след тва викам абе Марияяя не говори така за хората чуват ни абееее мога книга да напиша с лафовете ми
Прекланям се пред гениалната ти личност, невероятна си.