имаше едно момиче, с което преди бяхме големи приятелки, ама тя после нещо се чална (не сериозно, ама се промени в лоша посока) и само почнахме да се караме. и в компания мн пъти съм я затапвала със собствените и изцепки.
например тя веднъж беше казала за 1 момче че е третото, което й открадвам, а тва са пълни простотии, нито го е харесвала - разбирам да ми беше казала...а другото беше един нейн бивш, ама тя тогава ходеше с друг...абе луда история. и си стоим нещо в междучасието и аз си приказвам с 1 момче (мн печено, ама не е 1ва прелест) и тя вика: курволяка(за мене става въпрос, ние в наща компания понякога така си се бъзикаме) забива. и аз й викам: ко ма да не се страхуваш че ще стане четвъртото момче, което ще ти открадна! при което всички, които бяха наблизо се скъсаха да се смеят
един др път пък в час по англ.ез. вика I was born in 1794 и после я бъзикахме и тя кат вика: хич не ме ебе за вас! и една фр й вика че ко да те ебе кат не ти харесва що стоиш при нас!
и на др-я ден я снимаха и тя вика ох не се харесвам! и една др фр й вика:добре изглеждаш за човек на 214 години и някой добави: ама не и за на 14 години
а аз един път казах 'прожекционна", вместо "проекционна" и после като стане въпрос оная цяла година ме бъзика. а аз ко да ви кажа, тя нейните такива бисери ги бълва като огнедишащ змей. и й викам:кво искаш, бе "процесите в клетката се ръководят от клетките в нея" ? (така беше написала в помагалото по биология) и въобще мога да ви говоря още мн за тая странна личност, ама стана най-дългият отговор, който съм писала до сега