Хора, НЕ гладувайте!!!
От това няма абсолютно никаква полза. Най-много да отслабнете килограм, два, но после ще си ги върнете, че даже ще качите и отгоре! Също така ще се чувствате отпаднали и в лошо настроение и каква е ползата? Никаква.
Просто спорт. Спортувайте МНОГО!
Към авторката:
Като не можеш да ходиш на фитнес, всеки ден скачай на въже поне по 5 мин (няколко серии). Ако нямаш въже просто скачай.
Прави коремни.
За бедра, някъде бях пуснала едни упражнения.. Ето ги.Прави ги всеки ден поне 2 серии по 100.
И ако имаш възможност, изкачвай стълби (това също стяга дупето и бедрата).
Ходи възможно най-бързо, без да тичаш, просто се движи бързо.
Яж правилно- не се тъпчи, но и недей да гладуваш!
Опитай се да намалиш "лакомствата" (шоколади,чипсове) и тестените (банички,пици), газираното и пърженото.. НЕ да ги спреш изведнъж, просто намали количеството и така постепенно организмът ти ще свикне и по-лесно в последствие ще ги спреш.
Естествено, винаги, можеш през деня да си похапваш нещо "забраненичко" (шоколадче, солетки), но по МАЛКО. Колкото да ти мине апетита.
Опитай, примерно една седмица (като правиш всеки ден упражненията), за вечеря да ядеш бяло пилешко месо (примерно пържола) и салата.
Чувала съм, че когато се яде нещо всеки ден (в случая в продължение на 1 седмица), се отслабва- а месото и зеленчуците са разделни, така че би трябвало да има ефект.
Надявам се, че съм ти била полезна.
Но пак казвам в никакъв случай глад! Това никога не води до добри резултати.