- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Може ли съвет =]
Здравейте!Искам да си одрежа бретон (дълъг настрани) ,но майка ми не ми позволява![]()
btw-на 14 съм нямам ли право сама да решавам поне за прическата ми![]()
Как да я обедя![]()
=]
Отиваш на фризиор, постригваш се и свършена работата.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Не е толкова лесно ако го направя това майка ми като ме види първо ще ме гледа такаПървоначално написано от Bibz
и ще почне 1месец без компютър без телевизия и така нататака...
![]()
![]()
![]()
=]
и какво като го отрежеш косата си е твоя![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
така е ,, според мен поне за прически няма право да ти казва какво да правиш..опитай се да и обясниш че искаш промяна и си се спряла на бритончеПървоначално написано от galu6a
аиде Успех мила
![]()
Благодаря!За съветитеПървоначално написано от sunshine955
! Ще се опитам да говоря с нея, ама вие давайте още съвети моля ви!
![]()
=]
Наистина поговори с нея, ако не стане - просто отиваш на фризьор. Това си е твоята коса, ти сама можеш да решиш каква прическа искаш.
А когато майка ти реши да си боядиса или направи някаква промяна на косата си, й кажи, че няма да и дадеш да го направи![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от viksit0y
пффф вече 2дни я моля
ама нащо не става
![]()
=]
Абе къф е тоя Хитлер бе мен![]()
Как така няма да ти позволи да се подстрижеш,както искаш.Разбирам да беше някоя фрапантна луда прическа ма то само един бретон о.О
Направо отиваш на фризьор..пък после ще му мислиш.Свършен факт ще е,а ако те накаже след това просто не й обръщай внимание или напрай скандал или и аз нз![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Преди и аз бях така ;дд .. Майка ми не ми даваше да си направя крив бритон , защото щял да ми влиза в очите .. бла - бла . Ама и казах , че така искам и няма да ми влиза толкова в очите ии така .. някакси я убедих![]()
Така , че моя съвет е да и кажеш , че така искаш и си достатъчно голяма.. ии ако в краен случай пак не е съгласна - ходи и се пострижи както искаш .
Първоначално написано от NeverTheSame
нз и аз вече направо
![]()
какво ли не и говорих, обеждавах ама тя само "не" си знае
![]()
![]()
![]()
=]
А някаква реална причина защо да не се подстрижеш, каза ли ти!?![]()
Big or small, lies are lies!
каза ми ,че такъв бритон къквто искам не може ето за къкъв бретон става въпрос http://photos-235.friendster.com/e1/...603990604l.jpg казва ,че бил много дълъг![]()
=]
Кажи й, че на фризьорката ти ще кажеш, че го искаш по-къс(или там както точно го искаш) и после се оправдай с фризьорката ти, ако ти каже нещо.Незнам и аз.Не разбирам тези майки.![]()
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не може този вариант защото те с фризиьорката са приателкиПървоначално написано от vagarious
![]()
вече нямам никаква надежда
=]
абе направи си бритона и после си го вдигай нагоре с фибичка като си при майкати..пък като излизаш си го пускай![]()
Първоначално написано от 87439876534
ми ще видим какво ще стане
само дано не ме накаже
![]()
=]
И с мойта беше така, като бях по-малка бретона ми беше такъв прав, до очите, а аз исках да е настрани, но майка ми не ми даваше. Обеждавах я, обеждавах я, казах и, че ако не и хареса ще го подстрижа пак (което естествено нямаше да стане). Така че мажи там колкото да ти даде, после свършена работата.![]()
И двете с майка ти сте много зле(съжалявам).Обаче тва е някакъв си тъп бритон,на 14 си ,косата си е твоя,аз на 14 се боядисах,мамка му![]()
А ти вместо да и се тресеш толкова отивай на фризьор(не при тази нейната приятелка)и се подстригваш,после ако ти каже нещо и кажи:Ти се радвай,че не съм решила друга промяна да направя със себе си(обеца,боядисване и т.н.),пък ако те накаже не я слушай,баси....пфф.