- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До сега късал ли е някой с вас?
Edin pat sa me kasali...
Късали са ме, както и аз.. какво значение има![]()
Да, късали са ме.![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
ami vinagi az sum kusala...ako izkliu4im predi6nata mi vruzka...mnogo brutalno be6e...mnogo bolezneno i gadno!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
2 пъти са късали с мен понеже имам навика да казвам всичко в очите.. такова каквото е. Доста директен съм и явно т'ва не им харесва и като не им изнася айде чао![]()
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .
Ами ниой не е късал с мен...аз ги късам щото като видя, че не върви и така...Ама не съм имала много приятели де...3-4![]()
Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...
Да...2 пъти и половина...Половинката е,щото беше ГОРЕ-ДОЛУ по взаймно съгласие,но той го предложи и аз се замислих и приех...
А за другите 2 пъти...лелеее колко съм се чудила-зарязаха ме с едно и също извинение![]()
,а те дори не се познават!!!
Късала съм, късали са ме. Но какво от това? Важно е дали имам чувства или не. Ако имам, дали ще скъсат с мен или аз, пак боли. Ако нямам... изобщо няма значение дали ме е скъсал.( макар че рядко се случва да тръгвам с някой така, такива ги вършех като бях по-малка)![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
emm men sa me kusali 3 a az ve4e nepomna![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
ами обикновено аз късам обаче едно момиче ме остави така хладнокръвно че направо не можах да я позная...без обяснения без нищо просто ме остави и си замина...![]()
колко смях му ударих не е истина просто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.
Ами не са ме зарязвали..случвало се е така двамата да решиме да се разделим , а др. аз съм ги зарязвала..но не се гордея от това![]()
![]()
И аз така, и ми е малко кофти някой приятелка като ми каже че са я съсали, съчувствам й ,но незнам какво и еПървоначално написано от Desert Flower
Иначе по темата за всичко си има първи път
![]()
ChoCoGirL..!
Един път само.И не ми пукаше особено,и без друго бяхме охладняли един към друг.
Като бях малка имах спор с едно момче дали аз съм го скъсала или той мен .. :Д:Д
Еми май с 2ма по взаимно съгласие, а другите двама трима аз си отеязах (ма и аз не се гордея особено с това )
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
Преди няколко дена ми се случи.. и то за първи пътДо сега аз все ги зарязвах
![]()
>>> House Music <<<
Аз съм късала и мен са ме късали
Веднъж са късали с мен...![]()
<You are never too young to die...>
ами да предполагам че на почти всеки му се е случвало и че не е много приятно когато постъпят така с теб,но след време когато си вече с друго момче което обикнеш повече разбираш че има по добър от този които те е зарязал и така![]()
да и то 2 пътипървия беше първото ми гадже той скъса с мене после пак искаше да тръгнем само че аз не исках вече
втория път беше по гадно и пак момчето искаше след това да се оправим аз приех и после аз го зарязах
нека му е :P