- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ващте бият ли ви
Деба кви сте щастливи. Само шамари, а някои дори и шамари не са яли..
Мен бая са ме пердашили и ги помня тия боеве.
Средностатистически на една година отнасям един бой, който го помня дълги времена.
Скоро не съм яла бой, майка се пробва да ми скочи,но тя винаги се отказва твърде лесно и общо взето ми набива само 1 тупаник.
Баща ми е тоя който бие и то яко. Размятквал ме е насам-натам, но и аз съм леко невъзможен характер, така че.. имаше право човека. То той е търпелив, ама като му се насъбере от моята нагла личност, не са шамари не са чудо. Да се чуди човек къде да бяга, добре че сега съм по-голяма и по-добричка.
Боя насажда страх, но съм благодарна за всяка случка. Доста корава станах от това и със реална преценка за мястото, където трябва да се намирам. Или вие сте лигльовци, или наистина добре си знаете позицията щом не са ви тупали!
Живи и здрави. Аз мойте деца само ще им дърпам ушите ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз даже и шамари не съм отнасялаРодителите ми винаги са разчитали на интелекта
Когато (като малка) направех някоя беля, сядахме всички на масата и на мен на дълго и широко ми се обясняваше защо не трябва да правя така. Нашите са много спокойни и почти никога не повишават тон. Сега съм доволна от това, че на времето ме караха да мисля толкова над постъпките си, защото сега осмислям много бързо какво, кога, къде и на кого трябва да кажа или направя
![]()
Само 1 шамар помня от майка ми, но то беше преди 8-9 години![]()
Stay with meDon't let me go...
не не са ме били ..и няма да ме бият![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Никога не са ме били.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Не за щастие .. само веднъж мама беше леко пийнала и аз и викам мамо лягай (щот не мой да се търпи такава) и тя ми вика ти ша ми казваш кво да правя и ме замери с пижамата
това не е бой де
) в крайна сметка на следващия ден се държа с мен като с принцеса да си откупи пиянската вина
тати смао ми се заканва ама не би ме набил
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Не никога и никога не са ми посягали,баща ми дори не ми вика и не ми повишава тон..а с майка ми редовно си се караме ама после ни минава бързо![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
s maika mi redovno se "biem"![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Не са ме били. Е, случвало се е и някoе друго шамарче ама съм си го заслужавала, защото аз понякога наистина прекалявам! А иначе, когато ме карат да страдам [което не го правят], страдат и те!
Не
никога не са ми посягали, просто знаят, че ако го направят ще стане по-зле
Като съм била по-малка по някой друг шамар са ми удрялиамаа то си е имало за кво де
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Бая бой съм изяла ... но не ми е пречело,в смисъл че съм си била виновна и съм си го заслужавала.Никога не бих обвинила баща ми, че ме е бил безпричинно и никога не бих му се сърдила.Разбирам ги, бях много лудо дете, не инато, но не правех това, което ми е казано да направя.Да не забравяме, че все пак това са ни родителите и особено когато си малък трябва да бъдат слушани.
Не са ми посягали от около 9 години, няма да го направят сега, надявам се и за в бъдеще.Може да съм пълнолетна, по закон да им е забранено, но дори да ми посегнат ... знам, че сама ще съм си виновнаМайка един ден ми се разпищя за нещо, но след като й мина ми каза, че си епомислила да ме шамароса, но е разбрала, че няма да има ефект и се е отказала.
Боя помага само когато си малък.КОлкото повече порастваш, толкова повече започват бунтове, скандали и тн.
Не казвам, че защитавам боя, но при мен ... няма отрицателни последствия.
Имам си респект към родителите ми, на баща ми не му репликирам, не му се зъбя и прочие.Може да се дразня, но после винаги се оказва, че е бил прав.
МОга да изпиша още доста неща, но мисля, че не е 1ч. след полунощ момента за това![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
те и да искат немогат![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Не са ме били,а и няма да ме бият!С бой не се решават нещата![]()
Майка ти ти посяга?Първоначално написано от tami
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
ne na6te sa svestni![]()
Нашите не са ме удряли .... правят се на строги и понякога уж ме наказват, но след 1-2 часа ми се извиняват![]()
![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
Баща ми не ме е удрял, но майка ми няколко пъти ми е удряла шамар. Не лек, а шамар като шамар.
Никога не са ме били.![]()