.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    никога не са ме удряли..не е това начина..
    in defense of our dreams...

nashite ne sa mi posqgali ot okolo 10god. vse pak s nasilie mn rqdko da ne kaja nikoga moje da se postigne ne6to

Не са ме били никога. Баща ми ме е плясвал само веднъж като бях много малка, ама мнооого леко, а пък аз ревнах с цяло гърло и той почна да се притеснява, да ме гушка и да ми се извинява.

Град
    В облаците
    Ми не се случва често, само за оценки.. (говоря за ЛОШИ оценки, които според майка ми са 4-5, а ако става въпрос за 2-3, мога направо да се изнасям от нас) (:
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    * South Central *
    Не ! Никога не са ме били
    Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.

НеЕе
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Град
    Shove IT
    Аз ги бия

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    майка ми не,но баща ми доста ме е биел и като малка и като голяма.слава богу оттървах се

Повече от фен
    Град
    sofia
    Абсолютно никога не са ме били

Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Абсолютно никога не са ме били
    +1 :P

Баща ми не живее с нас.
    Майка ми ,, ако ме удари става лошо ,, защото после и аз я удрям ии става еднаа ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от p0ps
    Като съм била по-малка по някой друг шамар са ми удряли амаа то си е имало за кво де
    +1
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    НЕ

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    само шамари са ми били досега,но скоро ще стане по интересно...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не.. не ме бият и никога не са.. Като малка само съм изяждала няколко шамара и това.. Разбираме се с думи - с бой нищо не се постига..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Italy,Venezia
    Баща ми ме е удрял само 1-2 пъти но това беше когато бях малък.Сега е различно няма скандали всички проблеми ги разрешаваме с разговори и така.

До колкото си спомням въобще не са ме докосвали

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Д**а кви сте щастливи. Само шамари, а някои дори и шамари не са яли..
    Мен бая са ме пердашили и ги помня тия боеве.
    Средностатистически на една година отнасям един бой, който го помня дълги времена.
    Скоро не съм яла бой, майка се пробва да ми скочи,но тя винаги се отказва твърде лесно и общо взето ми набива само 1 тупаник.
    Баща ми е тоя който бие и то яко. Размятквал ме е насам-натам, но и аз съм леко невъзможен характер, така че.. имаше право човека. То той е търпелив, ама като му се насъбере от моята нагла личност, не са шамари не са чудо. Да се чуди човек къде да бяга, добре че сега съм по-голяма и по-добричка.

Боя насажда страх, но съм благодарна за всяка случка. Доста корава станах от това и със реална преценка за мястото, където трябва да се намирам. Или вие сте лигльовци, или наистина добре си знаете позицията щом не са ви тупали!

Живи и здрави. Аз мойте деца само ще им дърпам ушите ^^
    Да удариш шамар е едно, да го побъркаш от бой съвсем друго. Показването на сила показва само слабост и АБСОЛЮТНО нищо друго. Да не говорим за резултатите, когато има насилие. Ето ви пример:

Стефан ми беше съученик в 5-ти клас. Не му вървеше училището, по една или друга причина, макар да полагаше усилия. Баща му го налагаше ежедневно, а майка му постоянно го пазеше да не получи следващия шут. Не искам да влизам в подробности но резултата е трагедия, която и на най-големият си враг не пожелавам: майката умира след жесток побой на бащата (опитвала се е за пореден път да спаси синът си). Стефан се самоубива след като не издържа (Бог да ги прости!), а бащата и до днес излежава присъда (която е доживотна). И всичко започна от един шамар над Стефан и слабостта на баща му. Няма какво повече да добавя. Вие си направете извода за "шамаросването у дома".

п.п.:Не знам колко правилно пиша аз , но мисля че "Ващте" няма такава дума в българския език.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от anSsito
    Не.. не ме бият и никога не са.. Като малка само съм изяждала няколко шамара и това.. Разбираме се с думи - с бой нищо не се постига..
    и при мен е така...
    Не мисля, че някой, който наистина го бият, би споделил такова нещо...

Не са ме били :P
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    хуаах ...не са ме били ........

Намирам за много лошо възпитание,когато вместо рационални наказания (например да не стоиш на компа) се стига до физическа разправа...
    А иначе по темата - мене са ме удряли само веднъж и то беше плесница, която си заслужавах Като бях малка вършех кви ли не глупости

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Не.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си