- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ващте бият ли ви
.. Mne ne sa me bili nikoga.. aa seshtam se za edin put kato malka ..bqh wbezila mnogo maika mi..dwa shamara i aide..![]()
No ne mislq ..chee s boi edno dete moje da razbere tehnite .. !
![]()
smiss nai-mnogo samo da dobie strah ot tqh
![]()
![]()
![]()
О... Баща ми редовно ме тупаше, като направя някоя пакост... вече му омръзна![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не..!никога не са ме били..
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Мен баща ми като малките деца по дупета 2 -3 пътиА Майка ми като цяло повече бой съм ял . Тя е имала трудно детство и ся си го изкарва на децата си много е избухлива за най малкото вика но като цяло ся като станах по голям вече няма такива ся сестра ми я чакат повече шамарки и един два боя докато стане на възраст в която няма как да и посегне аз ся съм на 15 след месеци 16 ако ми посегне и ша и откърта ръцете
![]()
И като цяло заради тези шамари и боеве любов към майка си не изпитвам някои мислят че съм много критичен но просто нямам любов нищо не изпитвам а и не мисля че мога да изпитвам нещо към човек който ми е причинявал болка само защото не му е кеф
![]()
Всъщност да,ама то беше преди,сега не си го позволяват.
пък и то не друг,а баща ми.
сега все още са прави на страшен кат ме хване за врата,ама аз не се давам :d
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
mii maika mi samo edin 1 put ama az si bqh winowna a bashta mi ... predi kato bqh na 12 13 14 15 si me bieshe![]()
Оо преди нямаше ден, в който да не направя някаква беля и да не ме отупат![]()
+1Първоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А сега ако обясниш какво се опита да ми кажеш...Първоначално написано от IvoKabakov
Знам че боят смачква и комплексира, не е най-доброто средство. Но и заради него аз съм си аз...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да напишеш "ващте" е също толкова грамотно, колкото и да показваш академичност слагайки пълен член на единственото място в поста ти, където този пълен член не може да стои. да, това означава, че много добре правиш като се съмняваш в способностите си по български език.Първоначално написано от IvoKabakov
по цитата - това, че има изключения, не значи че не трябва в необходимите ситуации да се правят подобни действия - да "пошляпваш" по някой друг шамар. ненормални (бащата на Стефан) е имало, има и ще има винаги, но не са ТЕ хората, които трябва да се дават като примери и не са те хората, чиито пример трявба да ни е като учебник. Все пак по наказателен кодекс невменяемите не носят наказателна отговорност при извършено квото и да е престъпление. Друг е въпросът защо им се дава право да имат деца. Мен също са ме били да кажем. Но баща ми не, майка ми, да, това нищо не е възпитало в мен, но не защото принципът е грешен, а защото мен не може да ми се налее нищо в главата, дори с бой (не се хваля). Друг въпрос е, че има и такива деца, които ако не ги биеш - няма да се научат. Познавам лично такива, лично съм ги пердашил и са си вземали поука.