Цитирай Първоначално написано от IvoKabakov
Цитирай Първоначално написано от jghgh
...
Да удариш шамар е едно, да го побъркаш от бой съвсем друго. Показването на сила показва само слабост и АБСОЛЮТНО нищо друго. Да не говорим за резултатите, когато има насилие. Ето ви пример:

Стефан ми беше съученик в 5-ти клас. Не му вървеше училището, по една или друга причина, макар да полагаше усилия. Баща му го налагаше ежедневно, а майка му постоянно го пазеше да не получи следващия шут. Не искам да влизам в подробности но резултата е трагедия, която и на най-големият си враг не пожелавам: майката умира след жесток побой на бащата (опитвала се е за пореден път да спаси синът си). Стефан се самоубива след като не издържа (Бог да ги прости!), а бащата и до днес излежава присъда (която е доживотна). И всичко започна от един шамар над Стефан и слабостта на баща му. Няма какво повече да добавя. Вие си направете извода за "шамаросването у дома".

п.п.:Не знам колко правилно пиша аз , но мисля че "Ващте" няма такава дума в българския език.
А сега ако обясниш какво се опита да ми кажеш... Знам че боят смачква и комплексира, не е най-доброто средство. Но и заради него аз съм си аз...