- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- косми.... ПАК
Знам че темите вече съществуват , но като за момче кой е най-подшодящият начин за премахване на космите под мишниците![]()
Без самобръсначка, но кое редство е най ефективно?
А за интимните части?, пробвах кола- разревах сес бръсначка- след 3 часа съм като 40 годишен чичка. кое е най отдачното?
![]()
Какво ти пречи да се разтърсиш и да намериш такива теми. Тоооолкова са много и има много изчерпателна информация, която точно на теб ти трябва. Никакви усилия не си правите....![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Кола маската е най - ефикасна, първо ще те боли, ама малко по малко ще свикнеш с болката... Хиляди лигли я търпят и вече дори не им прави впечатление, че ти ли няма да я понесешПък ако вече прекалено много те боли можеш да опиташ с крем депилатор, но може да предизвика алергична реакция ако ти е по-чувствителна кожата
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Защо просто не ги подкъсиш с машинка за подстригване.Ще си спестиш болките от отскубването и боцкането от бръсненето на косъмчетата.
не ми говорете, шото едно е МЪЖКА мишница, друго е женската с 5 косъмаколкото пъти майка ми ме мъчи с кола маска под мишниците, толкова пъти тече кръв.. ама се търпи, не е някфа адска болка