.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

косми.... ПАК

Знам че темите вече съществуват , но като за момче кой е най-подшодящият начин за премахване на космите под мишниците

Без самобръсначка, но кое редство е най ефективно?

А за интимните части?, пробвах кола- разревах се с бръсначка- след 3 часа съм като 40 годишен чичка. кое е най отдачното?

Град
    Ямбол
    Какво ти пречи да се разтърсиш и да намериш такива теми. Тоооолкова са много и има много изчерпателна информация, която точно на теб ти трябва. Никакви усилия не си правите....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Кола маската е най - ефикасна, първо ще те боли, ама малко по малко ще свикнеш с болката... Хиляди лигли я търпят и вече дори не им прави впечатление, че ти ли няма да я понесеш Пък ако вече прекалено много те боли можеш да опиташ с крем депилатор, но може да предизвика алергична реакция ако ти е по-чувствителна кожата
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен
    Защо просто не ги подкъсиш с машинка за подстригване.Ще си спестиш болките от отскубването и боцкането от бръсненето на косъмчетата.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не ми говорете, шото едно е МЪЖКА мишница, друго е женската с 5 косъма колкото пъти майка ми ме мъчи с кола маска под мишниците, толкова пъти тече кръв.. ама се търпи, не е някфа адска болка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си