- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е да ви се налага да избирате м/у двама?
хм, на мене ми се случи да ми се налага да избирам между две момчета. и не беше като щом съм с единия да искам да съм с другия - т.е. и двамата да не ги искам. ами ми беше хубаво с единия(с него ходех) когато сме заедно, но веднъж излязох с другия и ми хареса(с тоя същия "друг" изпитвахме симпатии един към друг от по-отдавна, а с гаджето искахме да се пробваме просто - дали ще се получи м/у нас). и така, реших накрая( не съм изневерявала никога!) и ще се радвам да разкажете и своята история, ако ви се е налагало. (и за момчетата - да избират м/у две момичета)
ami nalagalo mi se e.naloji mi se da izbera mejdu biv6e gadje i nastoq6tiq mi saprug.s vuprosnoto mom4e hodih 3-4 meseca i togava se zapoznah sus sapruga mi.isbrah vtoriq ot 4isto lubopitstvo,za6toto mom4eto,s koeto hodih po tova vreme izpitva6e izklu4itelno drazne6to 4uvstvo za sobstvenost sprqmo men,a tova nqma6e kak da go turpq.poradi tazi pri4ina izbora mi ne be6e truden,no 4estno kazano ne predpolagah,4e mejdu men i nastoq6tiq mi muj 6te izleze ne6to seriozno-prosto iskah da sum s nego na momenta,ne misleh za "posle".a to kakvo izleze!opredeleno mislq,4e napravih pravilniq izbor! :P
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ами да... Трябваше да избера между гаджето си (което сега е бивше) и едно приятелчи, в което пред бях харесала. И решх, че щом се чудя, значи не трябвада съм с някой от тях, колкото и тъпо да звучи.
Сега съм с друго момче и съм ужасно щастлива с него![]()
![]()
![]()
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Hm...izpadala sum v podobna situaciq...dilemata be6e mejdu biv6iq mi i nastoq6tiq mi priqtel,no postavih na veznata "za" i "protiv" i osuznah,4e 6tom sudbata ve4e me e razdelila s minaloto,to trqbva da bude taka,trqbva da si ostane to4no tam,v minaloto!Predi,kogato me qdosa6e(sega6niq mi priqtel0 si zadavah vuprosa,nali sum napravila pravilniq izbor,kakuv bi bil jivota mi,ako sega bqh...s "biv6iq",no vinagi e bilo v moment na qrost i zamazano ot gnqv suznanie...Sega sum pove4e ot sigura,4e sum napravila pravilniq izbor i ne se strahuvam da izkre6tq,4e sum nai-6tastlivata i obi4ana jena na tozi svqt!!!![]()
Не ми се е налагало да избирам между две момчета.Причината е само една-когато си харесам момче,другите не ме вълнуват.А станем ли гаджета-дори не си позволявам да излизам с момчета.Може и да съм старомодна или тъпа,но съм си такава.Когато имам човек до себе си е, винаги защото държа на него,а не заради пари,външна красота или нещо друго.
Налагало ми се само веднъж. И избора, който направих беше правилен и не съжалявам.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ne si tupa.bih kazala,4e si ot malcinstvoto-mnogo momi4eta tvurdqt,4e sa takiva,a vsu6tnost ne sa.No ako naistina si takava,to togava prqtelq ti e kusmetliqПървоначално написано от sasha_90
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз един не мога да си намеря, камо ли двама![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
az postoqnno ispadam v takiva sityaciiprosto dori i sega e taka,nz,kak stava
izbiram tozi,s koito se 4yvstvam po-dobre i mi e po-priqtno
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не съм попадала във подобна ситуация.Също така съм на мнението,че - или Обичам някого,или не.Тези две думички "Обичам те" означават страшно много за мен - и бих ги споделила само на човека, с когото съм избрала да бъда,да прекарам живота си със него..той ще ми бъде приятел,другарчето в живота - изключено да бъда със още един.
+1Първоначално написано от mir4eto_93
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от a3c1M
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
и аз, и азПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
Налагало ми се е и изборът като претеглих нещата не беше толкова труден.
От малка съм повече в мъжка компания, с момичета трудно се разбирах. За тогавашният ми приятел това беше проблем, защото все си мислеше, че с някой си лягам, че изневерявам, а всъщност никога не е било така. Имахме дълга връзка, първата по-сериозна и ми беше първият. Трябваше да избирам между него и едно друго момче. Избрах другият и определено не съжалявам. Имахме връзка изпълнена с невероятни моменти и сега сме страшно близки приятели.![]()
Да случвало ми се е.Сега хода с мойто гадже но идпитвам много силни чувства към един друг,който пък си има гадже от 2 години.Излизали сме с него,но нищо сериозно защото има гадже.Но и към него изпитвам много силни чувства и.... кофти раута но съм си с гаджето.Първоначално написано от dqvolski_angel
Мен индиректно са ме карали да избирам между него и най-добрата ми приятелка..избрах нея и не съжалявам![]()
ChoCoGirL..!
Случвало ми се е... Избора не беше труден и смея да твърдя че направих правилния такъв.
Не се подценявайте мили дечицаПървоначално написано от MiLeNcHeToO
За всеки влак си има пътници.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Хахаха това ме хвърли в дълбоки размисли по една минала случка. Трябваше да избирам между двама... И двмата ми харесваха и имах симпатии към тях. Бяха приятели дори, но ме зарибяваха и двмата. Та... направих своя избор(погрешния разбира се) и се изтървах че и другия ме е зарибявал. Е скараха се за известно време. Та направих грешния избор, защото много страдах... но пък знае ли човек. Може пък другият да е бил още по-грешния избор. Но не ми пука вече
Минало заминало. Каквото е било, било е. Животът продължава!
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
да случвало ми се е и то скоро
Че аз ако нямам между какво да избирам не се чувствам комфортно!
Да случвало ми се еХодех с едното момче а харесвах друго и трябваше да избера един от двамата
никога досега не съм съжелявала за избора си и няма да съжлявам по скоро съжелявам за неща които съм направила преди това обаче няма как да се върне времето
![]()
между двама добре,ами ако трябва да избираш между трима
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала ти за това.Аз съм на същото мнениеПървоначално написано от sasha_90
![]()