.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    При мен няма такива правилен/грешен избор.
    Когото и да избера от 2ма, трима, петима.. с всеки в един определен момент всичко приключва и започва с някой друг.
    И така едиин голям кръговрат

Град
    Прашна София
    еми харесаха ме 2ма,аз си харесах и 2мата,излязох и с 2те момчета,харесах си 1ното повече и такива ми ти работи

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Хах вие хубаво по 2ма по 2ма...Аз трябваше да избирам между пет...
    Първата - тогавашната бивша да избера дали да остана при нея, защото още имах чувства...
    Втората - Преди ми беше най - добра приятелка, имахме авантюра по това време (зад гърба на гаджето й, който го познавам и беше от съседния клас !)
    Третата - една адски лесна дет на втората среща ми пусна( не знам защо си беше втълпила че ходим )
    Четвъртата - Едно нормално добро момиче с което щях да съм сигурен но някак си тръпката я нямаше ( имах авантюра и с нея зад гърба на приятеля й, който пък беше от класа на момчето с чието гадже бяхме най - добри приятели...Получи се мн смешно)
    Петата - Сегашното ми гадже...
    Де да знам какво бихте избрали на мое място но щом смятам да се женя... Сами си правете изводите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Случвало ми се е да избирам да и мисля, че направих правилния избор

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, разбира се. Няколко пъти. Мисля, че в повечето случаи съм грешала.

Град
    София
    Дам, налагало ми се е...
    Нов ник: Cassidy

Наложи се да избирам м/у бившия и момчето, с което съм в момента и не сжалявам.
    Живота си е твой, но мъжа ти кучко МОЙ!!!

Откакто се помня изпадам в подобни идиотски ситуации. В началото проклинах съдбата, че ме поставя пред кофти избор, в последствие обаче разбрах, че проблемът не е съдбата, а 'настоящата връзка' с някой. Ако се случи така, че 'хлътна' по друг, то значи имам сериозни проблеми с 'настоящия' си приятел. Решенията са 2 - или трябва да закърпя нещата помежду ни, като преди това съм открила проблема, или просто да прекратя взаимооотношенията ни, ако няма решение или не искам да постигам такова. Но появата на 3ти човек във връзката винаги е сигнал за нередност. Или се поправя, или край.

Не ви ли се е случвало да сте с някого и да сте толкова влюбени, че да не можете да погледнете друг? Е тогава всичко е 'върхът'. Но дори и най-малката представа, че бихте могли да бъдете с друг или се появи 3-ти, който силно ви привлече вниманието до такава степен, че мислите повече за него, отколкото за 'гаджето, значи нещо сериозно куца.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    там където си излишен!
    mnogo puti mi se e nalagalo i nakraq ili sam s dvamta ili gi zaebavam i dvamata
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Да, и в момента ми се случва и незнам какво да направя да съм си с момичето което ходя от доста време или сегашното момиче когато излезнем или се видим, а ние се виждаме всеки ден се чувствам може би че летя отново из облаците ;( Много и е труден изборът

ami az vav momenta sam v takova polojenie ot 3 sedmici se chudq kakwo da pravq...bqh sas bivshiq mi 9 meseca.. no se razdelihme i az ne razbrah zashto toi iskashe taka...iiii trygnah s 1 momche toi spr mn me haresva no vseki p1t kogato s biv6iq mi se chuvah po tela i mi staa6e t1po i po4vah se 4udq zako izob6to se fashtam s drug a v momenta ne znam ...dori dnes izlizah s biv6iq ni i ni be6e spr qko zaedno..no p1k drugoto momche e perfektno super mil nejen romanti4en i nzn kaf...vaprosa e da izbera ili da chakam biv6iq mi da predprieme toi neshto...ili p1k da izbera da si prodalja saas novoto momche koeto 2 vecheri podred sa napiva za da ne my e t1po 4e az sam prosta i ne znam ko iskam nqkoi da mi dade nqkakav savet shtot mislq 4e shte se pobyrkam blagodarq za razbiraneto

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ами да... Трябваше да избера между гаджето си (което сега е бивше) и едно приятелчи, в което пред бях харесала. И решх, че щом се чудя, значи не трябвада съм с някой от тях, колкото и тъпо да звучи.
    Сега съм с друго момче и съм ужасно щастлива с него
    на същото мнение съм... и аз когато не знам кого да избера.. търся трети
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

на мен пък не ми се е случвало, защото съм предвидлива и си ги разчиствам преди да ми е стигнало до главата =D>
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Цитирай Първоначално написано от DaRk LaDy~
    на мен пък не ми се е случвало, защото съм предвидлива и си ги разчиствам преди да ми е стигнало до главата =D>
    Раят и адът са единствено в ума ни !

Случи ми се веднъж. Доста се измъчих.
    За обобщение мога само да кажа от личен опит,че наистина от два стола се пада на земята.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    In Your Dreams...
    Не ми се е налагало. Ще съм с този, който обичам и едва ли ще съм влюбена в двама едновременно.

Град
    На стадиона за бягане.
    послушай си сърцето .
    на мен лично не ми се е налагало въобще да мисля за такива глупости , но за някои е важно това .
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си